Seminggu Sekali

As salam...

"Seminggu sekali kau datang padaku membawa cinta yang..suci ~amboi-amboi enak..." 

Yeay! sudah pasti entri ni bukan berkisahkan lagu Senggol-senggolan Cubit Cubitan nyanyian Mas Idayu.  Tapi pasti korang akan terus cari lagu tersebut untuk didengari sebab lagu tu memang letops lah dulu kan. 

Seminggu sekali kalau dapat.....
berkumpul bersama rakan-rakan,
masak sama-sama (girls la kan),
sediakan tempat makan sama-sama,
makan sama-sama,
main sama-sama,
gelak sama-sama,
happy sama-sama,
 sume sama-sama lah!


without make up.  hai! saya makcik yang awak nak ngorat kat tesco semalam >.<"

Memang best kan! itulah yang aku buat semalam bersama sahabat-sahabat tersayang.   Mula masak dari pagi dengan menu yang cukup ringkas iaitu spagheti, sandwic dan sosej rebus.  Lepas makan, sama-sama kemas pastu main TRUE & DARE.  First time main dan ada lah rahsia terkeluar, but we're friends, aite? sharing is loving. aiya yay yay

Lepas tu, tengok movie dalam laptop sama-sama.  Habis tiga movie kot sampai ke petang tu.  Dok berkumpul sambil berpeluk-pelukan sama-sama, apsal?! tengok movie hantu derr tak pepasal aku susah nak lelap mata semalam =.="

with my friend, blogger jugak..tunggu gambar berlambak-lambak dari die nih sebab die yang bertindak selaku ajk dokumentasi semalam :)

Malam tu kitorang makan sama-sama lagi, lepas tu meneruskan aktiviti melatih jari jemari di atas kibod untuk amali esok.  Wish me doing the best for tomorrow. tq. 

p/s : Ryan & Rara tak dapat lagi tapi aku dapat sesuatu dari ibu si die yang tersayang. temkiyuuu :)

3 comments:

CIK TOM said...

wah seronoknya bergmbr ek..
good luck 4 amali!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

amboi...dpt jmp si dia ke dik?dpt apa dr bakal mertua tu???nak tgk!

Aida Azryn said...

wah.. steady! dapat something dari bakal mak mertua tuuuu~ ;D