Jalan-jalan dengan si die.

As salam...

Maaflah, hampir empat hari meninggalkan blog tersayang.  Almaklumlah, nikmati awal cuti agar hari-hari seterusnya dapat bekerja dengan jayanya.  Eh..macam lah aku ni banyak kerja sangat.  Kalau balik kampung, semestinya rileks habis-habisan, ye dop?

Sebelum balik kampung,  sempat habiskan masa berpoya-poya dengan si die.

bowling time! err..nak sama saiz je kasut. salah teknik ambik gambar =.="

rindunyer lama tak main bowling ni.  Main bowling best sangat kalau beramai-ramai macam gathering cikgu blogger yang lepas :)

ini olang sikit pun tak bagi can pada awek die. redha je la dengan kekalahan.

nampak tak yang comel tu? ha..yang comel belakang tu,  kalau aku naik mestilah lagi comel kan.  Ya, comel sangat kalau pitam kat atas tu.  Kesimpulannya, xde kekuatan semangat lagi nak naik mende alah tu.  Tapi teringin nak naik merry go round, ramai orang la pulak.  Hari cuti kannn.

makan time! sebelum masuk wayang, tengok citer klip 3gp wooo sebab ada Zahiril Adzim berlakon.  Alasan lain sebab tiket untuk citer Real Steel dah habis :( siyes rasa ralat sampai sekarang sebab Klip 3gp tak bape nak best. Si die lagi la tak habis-habis dok perli sebab layankan aku nak tengok citer tu.  Grrr! nasib awek tak suke merajuk :P

 mine!

boleh tahan gak gambar dari hp ni :)

sebelum naik bas untuk berangkat balik ke kelantan. babai!

 last but not least, Happy Deepavali!

7 comments:

Cikgu Fikri said...

kak, biler akak tulis gatherin cikgu blogger tu, tringt plak moment tu..best gler kottt..
huuhuh..
lg 1, fiq tgk akak pgang bola tu, cm buah tembikai..huhuhh :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hari lain2 ke yang?dress tu warna cream ke oren?satu lg purple...

main bowling ke?akak tak pandai sgt..haha

cikgu ainura said...

oh.. pndai yek.. sebelum balik, dating dulu.. hehhee :)

Si qusowt said...

amboih..happy nye dye..hehe

najihah sahami said...

yunk..cantekk dress u..beli mana eh?nk tgk gambar penuh plissss!!!

nabByla said...

bestnya dapat kuar date. hehek!

emieysandra said...

kak LM :~ Tu gmbar malam sblum naik bas balik ke kelantan :)

Mish :~ ehehe, thnx mish..gmbar penuh camne tu? ce tgk kt fb kot ade yg mish nk tgk tu :)