Entah bila akan dapat

As salam...

Aku memiliki ia dari jauh..entah bila akan dapat. urmmm..untuk hilangkan rindu, aku akan suruh si dia post pic kesayangan tu je la.  


Ini pic kesayangan-kesayangan saya. Ryan & Rara. perbezaan warna tu hanya sebab camera hp ataupun lampu, dan gambar agak kabur. maaf yer.

Dah seminggu Ryan & Rara tu duk bersama si dia.  Si dia yang tak sukekan natang tu pun dah jadi suka.  Sampaikan...

Si die : abg suka main dengan Ryan & Rara. 
Aku : mestilah, natang tu kan comel.
Si die : tak nak bagi la kat syg.
Aku : haa? mane boleh camtu :(

Si die berat hati nak bagi kat aku. Mana boleh kan, itu hadiah untuk aku. sob sobs.  Tapi aku tahu itu hanya gurauan die.  Bila sembang kat tepon, Ryan & Rara takkan ketinggalan jadi topik perbualan kitorang.  Ehehe, sangat menceriakan hari kitorang.  Aku rasa selama seminggu memang si die jge Ryan & Rara dengan baik sangat sampai aku jadi takut, mampukah aku jaga Ryan & Rara sebaik die. ermmm..


p/s : dapat natang tu, dapat lah jumpa si die! >__<"

4 comments:

mira said...

wah.selalu tringin nak bela kucing dgn bf sbb same2 ske kucing.

twinkle twinkle said...

comel beno nama :D

Aida Azryn said...

nak hambik ryan boleh?:B

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ecece..rindu kat natang tu ke atau si dia?hehe