Saya dah sihat!

As salam...

Subhanallah, cantiknye pemandangan malam dari tingkap bilikku ini.  Tenangnya malam, setenangnya hatiku setelah menyiapkan satu esaimen tertunggak.  Sekarang dah bereh! eh, tak amarika la buat esaimen malam minggu. *eleh, jeles lettew kite rajin yaw..padahal..errr ;p

Hari tu kan aku tak berapa sihat, tapi sedaya mungkin jugak aku kena berlagak baik sebab aku kan dah besar! wuwuwuuu..family jauh, datang sini banyak pulak tanggungjawab yang aku pikul kan *tacing limosaat


tapi, dengan tertayang nyer pic di bawah ini, telah membuktikan bahawa..

AKU DAH SIHAT!
*alhamdulillah :)

takkan satu gambar je kot??~










taraa....

saje bagi gambar tak clear plus kecik size agar korang tak dapat dosa mengutuk aku..ngeh3. tapi tidakkah korang dapat merasai aura keceriaan tersembul di pipi-pipiku dalam pic ni? ade kan? gud!



ehehe..ni sesaje je masa nak test liquid eyeliner *oit, jangan dok tengok mata aku sebab ianya comot. siyes! =.="  Tak suka pakai liquid eyeliner, leceh..nak pakai kena berhati-hati sangat, aku mana reti..main langgar je pagi-pagi lorat aih nak pi kelas.  



p/s : Ampunkan gambar yang tak cantik.  Cepat salahkan handset yang makin 'sakit teruk' ni sekaligus berdoa jua ia akan segera bertukar jadi hitamberi (baca blackbery) >.<"  lagipun, xde niat pun nak upload dalam blog.  Tapi bila dah upload ni, jadilah satu entri daripada tak berupdate langsung..ye dop?

5 comments:

Bluewendy said...

Alhamdulillah dah sehat.... cumey!! dah sehat hah, bukan main bnyk gmbr die snap..hehe=)

maCy said...

hehe nasib baek da sihat kalo ta macy babap kasi cepat sihat. kui2

gedek! said...

gambar tak cantik tapi orangnya cantik...

Aida Azryn said...

alhamdulillah.. dah sihat,kemain lagi snap gambo bebanyak ye. ;p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nampak sht dan ceria.syukurlah dik.

wahh ni pki hp demam yg adik kata nak campak longkang tu ke?masih elok je akak tgk.jgn dibuang, gi repair je dik.hitamberi tu beli takpe,tp yg lama jgn dibuang