Ryan & Rara

As salam...

Yeay! suke sangat sebab sekarang dah ade kesayangan baru sehinggakan si die pun jeles.  Asal gayut (sembang melalui tepon :P) mesti tanya Ryan & Rara buat ape?  Yang comelnye, si die akan cerita la Ryan & Rara tu buat ape.  Ryan si aktif yang suka gerak-gerak.  Rara pula si betina yang pemalu macam sayang la, itu si die yang kata.. auwww~

Opps! mesti korang tertanya-tanya apa yang aku dok membebel ni.  Sapa Ryan? Sape Rara? sebenarnya ini lanjutan dari entri ni dan entri ni.  Ryan & Rara adalah nama untuk kure-kure tecitt kesayangan hamba. ehehe, okey tak nama ni? :)

Actually, aku dok berangan akan ada seekor je kura-kura tecitt, tapi si die belikan sepasang.  Nama yang aku dok pikir-pikirkan sebelum ni adalah Rara.  sebab banyak sangat 'ra' dalam hidup aku ni.

emieysandra = nama dalam dunia blogger.  myra = nama panggilan di kalangan kawan-kawan masa belajar ni.  Kura-kura = kesayangan baru yang aku ada sekarang.  Cer kira berapa 'ra' yang ada, ehehe. dipendekkan jadi Rara je la :)

Itu untuk nama betina, untuk nama jantan lak malas aku nak pikir jadi aku serahkan pada si die untuk memikirkannya, yang penting mesti ada match la dengan nama Rara.
 si baju biru adalah gambar dari pakcik Google. tipu. jangan caya. HAHA.


Akhirnya, si jantan selamat dinamakan Ryan.  ala-ala oberC gitew, baru style kan. ngeee >_<"


Rara si betina adalah pasangan kepada Ryan si jantan. erkkk..terlebih sudaaa ;P


i just want u know that i'm really happy. smiling for u :D

5 comments:

Mrs. Daniel said...

salam kat ryan. heee

kechixx said...

Heheee.,kurakura biasanya kejap je hidup.,sebab dulu pernah jugak bela kurakura.,tp asyik mati je..heheee..

najihah sahami said...

ecece..ngh berbunga2 la ni eh. hehe

zOeY zAu YaH said...

aiyak..kure2? comel kan tp saya geliiii huhu

nazirulhazwan~ said...

sejak bile ko jadi jiwang ni?