Program BIG di SK Chabau

As salam..

 menggediks dengan pagar :D


 gambar kenangan..

cikgu : tembikai tu rasa ape?
murid-murid : manissssssssssssss.

snap!

 khusyuk jadi penjaga check point, haa..meh cikgu nak ikat :D


love this pic! alam kehijauan ~



Actually entri kedua selepas draft post pasal yang dah hampir siap lesap begitu saja disebabkan kes ragut entri sendiri yang telah berlaku. Maka aku penuhi dengan gambar dan sedikit caption je la eh.  Takde mood nak citer daaaa >.<"


p/s : gambar skima penuh keprofesionalisme simpan nak masukkan di bahagian lampiran. #eh, bukan kat atas tu dah skima ke? erkkkk! ;p

4 comments:

Mya said...

meriahnya program =) dan foto last tu cute =)

sugar2 kapas strawberry said...

big tu ape?hehehe..selamat hari raya emy :)

merahitujambu said...

program jamuan hari raya eh.=p

emieysandra said...

BIG = bina insan guru..


ehehe..