Jom tengok tanya sama pokok itulah sayang :P

As salam...

Jemput tengok jemput tengok yer semua..


itu semua classmates kite
itu kelas muzik kite punyer
itu alat-alat muzik yang kite punyer maktab punyer
muahahaaa...


Lagu : Tanya Sama Pokok
Itulah Sayang




p/s : Latihan alat perkusi, praktis x sampai sejam..lecturer nk record da. Inilah hasilnya, jangan tutup telinga tauuuu! :P
eh..jangan cari kite tau sebab kite dok demam hachuum hachumm hari tu maka kite dok menyorok belakang kawan je. haha..apasal gedix semacam je entri ni. okbai!


9 comments:

Woofer Storm said...

salam..

budak maktab selalunya lagi kreatif..
dah namanya pendidik,mesti bnyak idea blh diguna pakai untuk mendidik murid menjadi insan yang berguna...amin3

najihah sahami said...

wuaa...kreatif2..hehhee..semoga maju jaya ye cikgu emiey~

Titisan Hujan said...

nice one

padin said...

hehe maCy ade join sekali ke?

emieysandra said...

padin ni, macy tu junior kite la, mne leh satu kelas ng ahkak senior..hihikkk :P

padin said...

oo ye ke mane la tau junior ke senior hehee.. Mazliyana mane?

chEntA said...

oh..bila cikgu2 bermain alat muzik..tak smpi sejam pown..tp,tgk mcm dh power..ni mmg major muzik ke?

Woofer Storm said...

bz sngt cikgu ni kan??

penyu said...

amboi cunnya...semua2 tu dah berpunyer ker?