Eh..raya lagi kew??

As salam...

Eh, raya lagi keww? opkos la masih beraya kan..bukan satu dua tiga hari je raya tapi tigapuloh hari..sebulan tuu, ehehe.  Tapi, bila dah balik ke Melaka, meneruskan hidup dengan rutin pagi ke kelas sampai petang malam buat perah otak buat assignment, hari raya makin dilupakan. Tak la lupa terus, tapi sangat sibuk la dengan assignment serta latihan untuk amali muzik tak lama lagi.  Bukan senang nak jadi senang ni, itulah yang selalu diungkapkan. Yela, orang lain nampak jadi cikgu ni senang dan terjamin tapi BUKAN SENANG tau!

Minggu lepas sempat la pergi beraya rumah pensyarah.  Memandangkan aku takde alat nak tekan-tekan snap gambo (*tulih kamera je la woih ;p ) jadi aku minta gambar dengan kawan-kawan je..tu pun  tak banyak. Plus, sesuko hati je la watermark sendiri. huhu =.="
cenyum cenyum cenyum..maneh aih ;p
 

HA HA HA HA..jom bertolak!

candid! terserlah kemeriahan hari raya ;)

motif?! he wants me..lol. ish budak tecit ni.

now, fokus kat budak tecit ni. riak muke puas hati giler dapat dok atas riba aku..haha (sedikit info : budak tecit ni anak pensyarah, memang dia suka ambik gambar dengan pelbagai reaksi muka. comel kan. Ini entri masa 1st time jumpe budak tecit comel ni)


13 comments:

nelly said...

ramai kata raya sebulan . hehe ...
:)

Mya said...

happeningnya =D meriah betul =)

hudahazwani said...

raye sebulan ye. .raye2 gk. .assignment jgn lupe yer yunk . hehe. .

azizul said...

raya sebulan...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hepinya beraya...

amboi budak kecik tu suka emiey ye?

emieysandra said...

xdinafikan..raya sebulan! ehehe

ye kak, budak jenis ni asyik nk ngan sy je. die xmudah ng org luar. ng org tertentu je die nak, ehehe ;)

padin said...

he he he.. jeles ni ekekee request nak dok atas riba gak boleh? macam request nak mintak penampar je kan miahahaa

emieysandra said...

padin! mmg mintak penampo..haha ;p

Azlan Hasan said...

hahaha...budak tu mesti nak mintak angpau merah dari kakak nie..hehehe

Regards,
-Strider-

Woofer Storm said...

tahun ni bukan tahun raya,tapi tahun bekerja..tapi tu bgi sy la..gram tak dpt cuti lama,sehari mana cukup..grrrr

caliph shuriken said...

skrg dok perabis serdak biskut raya jaa, huh...

penyu said...

raya2 jugak...kalau boleh puasa sunat 6 hari syawal jangan dilupa...sekadar peringatan sesama kita....

ayuyuuu :) said...

nampak mcm cik emi lame menghilang. atau kurang post :)


bestnye rayee.