Dating raya.

As salam...

Second date.  Sama macam first date, tak reti nak plan awal-awal..yang si pakwe tahu "JOM JUMPE! ESOK ABG FREE" nasib la si makwe ni tengah mood raya, jadi mood dating raya pun hadir ke dalam jiwa >__<"





 > Gambar pasangan bahagia sedang beraksi dalam iklan colgate..chill! <





bahagianyer mereka :P


Dating sekali-sekala bukan masanya untuk menghabiskan masa dengan ambik gambar je, haruslah si pakwe menunjukkan ke'machoannyer dengan beratur membeli set snack plate kepci dengan jayanya.  Slurpppp! makan kuew teow sup bebola ikan pun sodap. Kesian, si pakwe sekali lagi kena berlagak macho dengan peluh jernih mengalir di pipinyer, panass ;p


Eh eh..si makwe serba pink la dalam slot Dating Raya ni.
=.="

9 comments:

re'a said...

si makwe aje???si pakwe mane??hehe

Cik Domo said...

wah3...berdating sudaa... =D

emieysandra said...

ampun, hp xbape okey..sllu hp dikeluarkan utk ambik gmbar, tp td mmg xkuarkn hp lgsung =.="

Ezy Chiaki said...

best la dating,
jeles laju2..

cik hani said...

wah..dating raya..
syok la tu kan..
hikhik

Liyana Aziz said...

mana pakwe mana pakwe!!! ehehehhehehe

merahitujambu said...

kemain comel eh..dating sudah pon...=p

apik pehe said...

hahaha..len kali tunjuk la gambar pakwe

enyheartsdiamond said...

untunglah ada pakwe, boleh beraye same2 :)