2 saat yang sangat berharga.

As salam..

Terima kasih untuk masa yang diluang tak sampai 8jam pun semalam.  Itupun masa yang dijumlahkan setelah paksa si pakwe hantar sampai ke Melaka Sentral.


Hari ni???
 

 Nasib baik je kalau si pakwe tepon dan bercakap only two seconds.  Tanya aku buat apa, lepas tu bagitahu die sedang sibuk.


Tak pe tak pe, syg faham.
>_________<"


Aku dah la tak sihat hari ni, kalau ikutkan hati nak je gayut 24jam..suaramu pasti jadi paracetamol yang paling mujarab :P

red. love. pills. nice pic maybe.


p/s : Hargailah masa bersama orang tersayang sebaiknya.
p/s : received call yang paling penting sebelum tidur adalah dari kamo, yang tersayang! mode : waiting~

10 comments:

Ezy Chiaki said...

jelesnyeee..
kite xde org syg pon..
sobsobsobsss

muhamad hanif said...

weewiitt,

2 second pun ok apa dari 1 second.


kankankan ?

Qu azniza ;) said...

awwww. bahagia tuuu

Mya said...

hargailah =)

caliph shuriken said...

paracetamol, hikk...

merahitujambu said...

kalau jumpa nk gaduh buat apa kan

eqbalzack said...

salam,
boleh bergayut tapi guna handsfree ok...nnt panas telinga...hehe

nazirulhazwan~ said...

bagus ade awek gini, memahami:)

hehe.nice

Encik Psychopath said...

seronok bercinta.

Ema Razali said...

alaaa lawa la gambar tu <3 hehe untunglah ada pakwe :P