Janji syawal

As salam...


Macam-macam jenis fesyen baju raya sekarang ni.  Aku pun rambang mata nak pilih.  Tapi yang mendesak aku untuk sibuk mencari baju raya ni adalah kerana janji kepada ma, achek (adik perempuan) dan tati (adik perempuan).  Janji mesti ditepati, sebab tu dalam kesibukkan praktikal ni, aku intai-intai jugak mana baju yang cantik serta belek-belek harga yang berpatutan :)


Hujung minggu ni nak keluar dan shopping dengan my sis.  Ini baru namanya shopping raya!


Baju raya aku? aku just sediakan jubah untuk buat pergi sembahyang raya jer.  Selalu sangat dah shopping baju untuk diri sendiri, jadi kali ni shopping untuk orang-orang yang tersayang lak.  Ololo...ter--syahdu sendiri bila aku buat ayat camni =.='


p/s : akif (adik bongsu) minta baju raya superman, camne lak? hadoiii..kakngah beli spender je la..errrk~

SELAMAT BERBUKA KAWAN-KAWAN SEMUA, 
MAKAN SAMPAI KENYANG,
TERAWIH JANGAN DILUPAKAN.
:)

16 comments:

Cik Domo said...

bli spender merah! kah3x


wahh..soping2 ngayerr syiookk XD

Nia Hashaari said...

sye pon nak jugak..tapi xnak baju rayer. nak kasut rayer..bolehhhhhhhh ek???

James Alexander said...

wah ! bershopping untuk org lain...

kamu sgt pemurah..

Mya said...

shopping ala kadar aje janji ada baju raya tak gitu =)

Puteri Iqa Izyan said...

semangat nak raya makin kuat dah~ heee..
selamat hari raye =P

Titisan Hujan said...

nk join gk!!!


lom beli bj ry lg nie

u knoe wat??







i really2 MISS u!!

nabByla said...

wahhh bestnya nak pegi shopping. jeles2.. huhu..

selamat bershopping! ;)

btw emi, bella dah tukar url blog taw? t jemput la follow link baru. :)

http://bellafik.blogspot.com

::ienafazlyna:: said...

actually rasa seronok shopping utk family tu lebih dari rasa seronok shopping utk diri sendiri..macam dpt satu kepuasan kalo dpt belikan barg2 utk family kite

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

erkk minta baju raya superman?? hahaha..sudahhhh...

najihah sahami said...

hahahaa..mish nak baju totally spies la..xnak spender eh. haha

ecah mashuri said...

cepat je mase brlalu.nak beraya dah kite..yuhuuu~~

naz said...

jom lah pergi shopping dengan i haha

twinkle twinkle said...

baju rye superman patutnya akk die jahitkan ;D

Aida Azryn said...

fuyooo.. baju raya superman?-________-"

Aida Azryn said...

fuyooo.. baju raya superman?-________-"

Woofer Storm said...

nak beli baju raya pun tak guna,cuti raya sehari je ..ermmm

shop jgn terover plak ye..hehee