aktifkan MODE RAYA.

As salam...

Rindu giler dekat blog ni. siyes! Tibanya tarikh 26hb (dua hari yg lepas) maka tamatlah praktikal selama dua bulan serta bermulanya cuti raya, sgt hip hip hoooray! *kebelakangan ni suke benor letak tanda '!' terasa hidup sangat eksaited...wuuuuuuu~ 

Tadi aku bagitahu yang dua hari lepas tamat praktikal, it mean dah MERDEKA dengan segala kerja praktikal. Merdeka awal dari tarikh ulangtahun kemerdekaan negara kita ni. Sibuk nak beraya mesti ada yang lupa sal ulangtahun kemerdekaan. Ade tak? Tapi sekarang baru update blog sebab uruskan beberapa hal seperti mengemas barang untuk balik kampung!!! <---sangat eksaited. LOL.

Alhamdulillah, dah selamat sampai kat kampung dan sekarang baru aku boleh aktifkan MODE RAYA.  Kalau sebelum ni, dengar lagu raya pun tak hingin..sebab tak boleh nak feeling dengan kerja praktikal yang masih bertimbun.  So, sekarang dah betul-betul boleh feeling raya! 

Sampai kampung pagi semalam. Jadi hari ni nak keluar shopping raya, cari tudung je pastu nak belikan baju raya adik yang kedua bongsu.  Tak nak beli baju untuk Akif sebab dia puasa tak penuh.  Dah janji nak puasa baru kak ngah beli baju kan, tapi tak puasa jadi takdela baju..JANJI TETAP JANJI, padan muke.manja sangat. <--- akak yang tegas >___<"


Jom dengar lagu ni.. ololo..comel je budak lelaki ni..hihikkk~


8 comments:

najihah sahami said...

waa..dah habis praktikal?best la tu. hehe

selamat hari raya emiey!

Aida Azryn said...

sian budak tu. haha.. tapi sapa suh xpuasa an?:P

selamat hari raya aidilfitri dan selamat menyambut hari kemerdekaan! ;)

Cikgu Fikri said...

wah...
happy sungguh bila dh habis praktikum yer..huhhuh :)
Selamat Hari Raya,
Maaf zahir dan batin :)

d_LA said...

lagu raya plg best tu anuar & ellina..
selamat hari raya aidilfitri^^

dak eina said...

emiey raya kt machang kan? eina pon raya kat machang gak esk! hee :)

James Alexander said...

belikan si akif tu butang baju raya pon cukup la. supaya dia tak feeling sgt. hehehe....


Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kamu sekeluarga...

caliph shuriken said...

congratz dh abis praktikal ^^

Encik Psychopath said...

Selamat hari raya emy.