yeay! hari ni cuti..

As salam...

Bangun pagi terasa begitu bahagia, tersenyum mengingatkan hari ni kepala aku tak usah fikir pasal perkara itu lagi.  Perkara apa yer?


PRAKTIKAL!!


Sepatutnya hari ni aku melaporkan diri di Sekolah Kebangsaan Seri Bandar, Melaka untuk menjalani praktikal selama dua bulan pada semester ni.  Namun disebabkan sekolah tersebut bercuti pada hari ini. Ianya cuti sempena Larian Satu Murid Satu Sukan Satu Malaysia yang diadakan pada hari Sabtu bersamaan 2Julai 2011 yang lepas , maka cikgu praktikal takkan la mahu pergi ke sekolah cabut rumput, tanam pokok bunga tahi ayam lak kan? nehi nehi opkos la tidak, semestinyer goyang kaki menghadap mukaBUKU =.='

Bakal murid-muridku, please get ready cikgu nak jumpe kamu esok! 
*dalam hati, please kamu jangan nakal ea sayang-sayang buah hati ayahbonda sekalian ;)


p/s : Tidak semua sekolah cuti pada hari ni, jadi sesiapa yang bercuti pada hari ni, meh gimme five ;)

17 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh suka lah tu cuti..hik2.murid2 takmo buli cikgu emiey cumil tau.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wa..bakal cikgu laa nie..hehe.. slmt menjalani praktikal yer..

Gee said...

hehe..xpa..selamat berpraktikal ya nanti..hehe

James Alexander said...

seronok la cuti ek...


sy rasa anak murid kamu berperangai mcm shin chan kot... hehehe...

najihah sahami said...

haha yeah!!harap2 anak murid emiey nakal2..padan muka. bia kurus emiey duk kejar diorang.:P

Aida Azryn said...

aida cuti sampai hari sabtu ni.ngeeee.. :P

Aemy Shamy said...

Nasib baik cuti..hehe..good luck on your practical ^^

zOeY zAu YaH said...

ank muris syg cikgu cantik..mesti x nakal punya haha

adan said...

bila jumpa murid baru mesti ada suai kenal..

berdir..

"nama saya adan,salam kenal cikgu"
^______^

Zura said...

sapa x horray dpt cuti emiey..

[sutera kasih] said...

sy hari2 cuti..bosan =__=

kokser kokdam said...

ohoooo..

robbana yusahhil aleik..

gudluck kamoo

Nasriq said...

wuuuaa... bakal cikgu ni... jangan marah2 kalau ada budak yang nakal ek...

syahira ariff said...

saya cuti!
yeahhh

iPai said...

suka r cuti2 ni .. heheh

muz said...

hai cikgu...hehe

ciknabil-a said...

merahnya cikgu... hehe.. :)