Terlalu 'enjoy' dengan praktikal sampai lupa blog.

As salam....

Hampir seminggu lebih aku tak update blog.  Usahkan orang lain nak datang singgah, aku sendiri pun tak singgah ke blog sendiri.  Kalau dulu, tiap-tiap hari macam tak lengkap hidup kalau tak bukak blog..sekarang ni, seminggu sekali baru buka.  I' m Sorry la blog =.='


Entri last aku ada cerita yang aku sekarang sedang berpraktikal.  Yup, praktikal ni mungkin orang lain nampak lebih relaks dari belajar.  Tapi bagi aku tak sebab banyak kerja kena buat.  Meskipun banyak kerja, praktikal ni best sebab aku boleh rasa alam pekerjaan di sekolah.  Gembira sebab dapat macam-macam pengalaman baru.  Part sedih pun ada bila kena tegur dengan guru-guru lain, guru pembimbing ataupun pensyarah.  Tapi, aku kena cepat-cepat fikir positif sebab dah nama pun belajar lagi kan.  Aku kena la terima ianya sebagai penduan untuk melangkah lebih jauh dalam hidup ni kan..kan ;)


Jom tengok aktiviti latest aku dengan anak-anak murid kesayangan ni.  Semalam pergi lawatan ke Planetarium & Taman Buaya Melaka. 
 sayang semuanya!

sejukkkkkkkk!

Dapat jumpa ular ni lagi! rujuk entri ni.  Ingatkan ular yang sama, rupanya tak..Yang ni namanya Minnie ;)



posing dengan Minnie!

p/s : Aku rasa enjoy mungkin sebab aku suka budak-budak.  Stress dengan banyak kerja pun jadi terubat bila tengok perangai budak-budak yang comel ni. Ada masa aku update lagi :)


10 comments:

cik hani said...

epi dengan budak2.. mandi2 manda bagai..
hikhik..
heiii..cik hani mmg geli dgn ular..

James Alexander said...

ni hobi baru ke..??? suka beramah mesra bersama ular...??? hahaha...

ciknabil-a said...

giler best! huuu..:)

eton said...

waa.. sama la sy pun tgh prektikal tp dh nak abis dah.. good luck for your prektikal k.. do the best...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh adik akak jln2 ye?patut lupa akak..hihi.gurau je.

emiey ni suka je pegang ular..gerun akak!!

Aida Azryn said...

wah berani eh pegang menatang tu. huhu.. >.<

caliph shuriken said...

berani ek pegang ular.. klau dak pompuan lain jenuh larii, huh...

apek poyo said...

wahhh..sampai melako jenjalan mandi mando..nasib den tak tau..kalau tak kompom jumpo..hahha

padin said...

aiyyooo main ular la plak cikgu ni hehee takpe lama2 nanti dapatlah rentak nak mengajar :D

re'a said...

ade ular..takut..terkejut..mau nanges..=(