gambar di majlis kahwin Atie & Yus.

As salam...

Yeay!! hari minggu yang dinanti-nantikan oleh budak-budak sekolah dan cikgu-cikgu sekolah..ye kan? ehehe.tapi bagi cikgu praktikal, ianya sama saja..kerja tetap diteruskan sibuk seperti biasa.  Sampaikan blog ni pun dah hampir terabai..ololo..shiannyer.. Semalam dan hari ni agak penat plus selalu sangat pening kepala mungkin disebabkan tindakan auto badan menerima tugasan yang meruntun jiwa raga sekarang ni =.='

Baiklah, sebelum ni aku ada bagitahu nak tunjukkan gambar masa kenduri rumah mama a.k.a mentor/pensyarah kitorang.  Sambungan dari entri comel dan entri comot ni. Yela, gambar yang ada harus digunakan sebaik mungkin ditempek di belog kesayangan ni kan.  Gambar ni kiranya sepanjang tiga hari kitorang menolong mama ;)

 posing sebelum buat kerja..


 ini haa..yang kitorang buat, bertungkus lumus dengan jayanya ;)

 masuk dapur jap, bertungkus lumus makan sup dengan jayanya..very delicious la sup ni, i loike sangat2~


 "pokcikkk..nasi lima senduk, cukup x?" muehehe


kawan-kawan saya sangat cantikkkk ;)


 bersama Awin merangkap my partner praktikal..macam mak datin giteww~


bergambar bersama-sama di pelamin akad nikah ;)


 pengantin perempuan yang cantik ayunya..Atie.  

 bergambar kenangan dengan pasangan pengantin..Tahniah buat Atie & Yus semoga berbahagia ke akhir hayat ;)


 sempat main nyorok-nyorok dengan ida..harap maaf la yer, efek 'nur' pada setting kamera berlebihan lak..janji nampak hantaran bunga sabun yang cantik berwarna turquoise ni.


bergambar bersama pasangan pengantin dan mama a.k.a mentor kitorang yang maintan muda..cer cari mana mama? ehehe.


DONE! Sory la, eksaited tol upload banyak-banyak gambar..haha..kalau korang tak dapat tengok semua gambar sebab loading yang lambat..aku sarankan korang tulis komen..'sume cantik2!' sekali sekala ambik hati aku pe salahnya..perasantan betol la =.="

p/s : terima kasih kerana sudi men'scroll down ke bawah, jauhilah 'BERSIH' kerana dirimu begitu akan berharga ;)

12 comments:

Shafiq said...

Bestnye..
Tahniah Kepada Kwn Awk Ye..

Cikgu Fikri said...

WAH..
semua macam mak datin.....
eh, rindu lah dgn kak ainura...
dia dh lamer tak update blog ker?
knp ek?

James Alexander said...

tebalnya celak kamu... dah mcm gaya emo dah ni.. hehehe...

erm... kawan2 yg cantek2 tu dah berpunya ke...??? hakhakhak...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sgt meriah perkahwinan mereka.pelamin tu sgt2 chantekkk

Aida Azryn said...

banyaknye gambar. hehe. :)

najihah sahami said...

uikss..besor bunga putih tu..hot!

enyheartsdiamond said...

dah laa eny tak buat kerja2 kawen.. baik lah, eny komen;

"semua cantik2.."

hiks :DDD

cik hani said...

sume cantek2!..
hihihi

Hans said...

kirim salam dkt kawan2 yer
hahahaha

Keputusan Jom Main Teka - Teki

Cikgu Fikri said...

kak, boleh jerk tlg sampaikan salam fiq..
smpaikan skali kat geng2 cikgu yg knl fiq yer..
tq.. :)

shameel Iskandar said...

biasanya kenduri kawen ni tym cuti sekolah baru meriah. kalu kt kg saya, gulai kawah lah hidangan wajib bila ada kenduri kahwin

caliph shuriken said...

senang citer comment semua cntik, hikk...