yeay! dah boleh update^^

As salam...

Uwaaa..rindunyer kat blog pink kesayangan ni.  dan lagi rindu nak baca citer u all semua, jap lagi nak jenguk ruangan 'enjit-enjit semut' tu la.  Selama empat hari tak dapat online, aku tinggalkan dengan satu entri autopost, entri percubaan nak jadi pakar motivasi =.=' Alhamdulillah, ada respon positif yang diterima.  Entri tu sebenarnya untuk diri sendiri dan jugak seseorang, itupun kalau 'dia' selalu follow update kat blog ni la. urm...



Btw..aku kat kampung sekarang ni. home sweet home.  Pak pong pak pong..sana sini...kawen kawen kawen.  Tahniah diucapkan dan selamat berbahagia melayari alam rumahtangga.  Aku apa lagi? cepat-cepat la belajar pegang senduk kalau nak kawen cepat. haishh..buat malu jer =.='


 tata ols..jumpe lagi dalam masa tiga minggu^^
gambar entah bila, cari aku yang paling booolatt ;(



p/s : baru boleh update segala perkara yang memerlukan update semasa, sebab baru bayar bil broadband^^


10 comments:

tiha said...

hahahah betul2x kena blajar..ni..

mehla join kontest blog saya : http://fasham87.blogspot.com/2011/05/contest-of-fasham-blog.html

Cik Ezy said...

nk kawen jgkkkk..
haha..
start je cuti skolah berderet kad jmpotan smpai..
aduyai..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ingatkan emoey gi mana..menyepi jek!

najihah sahami said...

hehehe..jimat la beras kat umah ye sebab dpt makan free kat kenduri. heehhhe

Cikgu Fikri said...

wah....
sekarang ni mmg musim org kahwin kak..
fiq balik cuti pun lmbt sebab sbb fiq kena jadi dj rumah kahwin anak ketua jabatan HEP..huhuhhuh....

sarah-najwan said...

selamat bercuti..

**camne buat gambar jadi gtu..kreatiff..

Cikgu Fikri said...

ha?
knp tak boleh shoutbox kak?
hurm..
anyway, semalam g jln2 melaka,
rancang nak mkn kat kegai nasi beriani yg sedpa kat sebelah kampus akak tu,
aleh2 tutup..
geram jerk...
anyway, JELES tgk kolej kediaman korang yg baru!!!!!

sugar2 kapas strawberry said...

who's dia?hehehe

emieysandra said...

cik lin : someone yg melalui rasa yg sama mcm emiey. kami x slh, ini dah takdir^^

zAza said...

waa..beshnye dok blik kmpung..
kta stuck kt hstel ag..huhu..