OMG!! aku tak tahu lagi rupanyer.

As salam....

Drama Nora Elena sudah berakhir, namun demam rindu pada Ahmad Seth Tan belum lagi berakhir kan.  Jadi, pakat-pakat download cerita tu atau pun selamat menonton di www.tonton.my.   Okey, kalau yang perempuan minat pada Seth Tan, yang lelaki pulak mesti tergoda pada keayuan dan kelembutan pada watak heroin Siti Saleha sebagai Nora Elena. ye dak? huhu.  Kalau korang nak tahu Nora Elena tu my rumet.. muehehe, cepat percaya dalam masa limapulohsaat. okey, habis. Jangan percaya!


Kita ngumpat sat, ada orang kata muka my rumet macam Nora Elena. hik3, jangan bagitahu orang lain tau..kita kita je ea nanti dia perasan, okey set! >_<"


Mesti korang akan suruh aku upload gambar my rumet kan? huhu.  TAK MAHU *talk to my hand. walaupun korang menari rentak Marilah sebijik macam Prema Yin pun. opss.


OMG!! Siti Saleha merupakan adik kepada Sam Bunkface.  Aku baru tahu, lembap jugak aku pasal gosip artis ni.  Jadi, kena la feeling OMMMMGG jap. ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..adik Sam bunkface rupenyer.  Rujuk sini.


OMG lagi sekali!! Siti Saleha baru berumur 21 tahun *update. heh. yang ni aku tahu.  Terpegun terkaku terkagum seketika tengok muka dia yang cantik, mulus, mature tu.  Berlakon jadi bini orang pulak tuu.


p/s : kadang-kadang kita bergosip apa salahnyer. Untung dapat manja-manja dengan Fana Elena setiap hari..ehss~

25 comments:

Cik Ezy said...

baru tau die adik sam bunkface..
(_!)

alyea said...

sy pon minat gak tgok cter tu..layan habess...btw jgn lupe follow blog sy..=)

Titisan Hujan said...

owh..gossip artis mmg terkebelakang la ai ni..

baru tau siti ni adik2 lagi

alyea said...

sy pon ske gak tgok nora elena..layan habis..btw jgn lupe follow my blog dear..=)

Myra Anne said...

adek sam??? OMG!!! br tau gak. heee~ ade la iras2 sam gak muka dia...

Puan Besar Shag Yahaya said...

Emiey, bukan umur dia 21 tahun ke? DOB dia 14 Mac 1990. Kan kan? Tak silap Shag lah :P

ecah mashuri said...

haaa?19????????adik sam bunkface????ecah lagi lambat tau.nasib baik bukak blog akak.ehheheheh

Bulan said...

bulan lg la..baru taw gak nie pas bace entri emiey =p

najihah sahami said...

OMG!!mish xtau lak dia baru je 19 taun. and and and...dia ni adik zam??wah,..untung ada abg kacak.:)

emieysandra said...

thnx shag! ehehe..dh search td, google kata betol yg shag gitau tu ;p

Amirah Adnan said...

laa.. ye ke? hehe.. baru tauuu jugakkk.. lagi terkejut kami sebayeeee!! oh em jayyyyy!

Cikgu Fikri said...

ha?
fiq baru tahu kak...
nasib baik baca kat blog akak....
wah...
umur dia 21 taun ker?

miss inna said...

alamak,inna pun baru taw juga nie..*malu*...

Bigdaddyz said...

mesti hidup kamu boring selepas tamatnya kisah mereka....

ehah helmi said...

nora elena best ^_^

Hans said...

hahahaha
nasib ekau dah tahu
bagus2
memang adik si Sam dia nih
:-)

Wanita Sensitif Kan? Setuju Tak?

Aida Azryn said...

muda dari kita an?kalau dia tak bagitahu umur dia,sure aida ingat dia umo 24+. nampak matang!

caliph shuriken said...

siyes x tau dia adik sam bunkface, huh...

latest en3: pemberian anda amat dihargai

James Alexander said...

21 huh ?

tapi sekarang tak perlu pelik dah...

kebanyakan kawan sy yg perempuan dah menjadi bini org sejak berumur 20 tahun lagi...


mungkin pasni, si saleha ni pon kawin cepat gak kot ? hahaha...

ummiarissa said...

hmm adik dia ye..patutlah..tang hidung tu sama...

missh chiorika said...

la ...
missh pon bile baru tahu nampak agak jakon lah jugak ;)

gedek! said...

semua orang cita pasal cita ni....

ketinggalan betol uncle ni....

Citarasa Rinduan said...

nampaknya kita sama..
lagi lambat kot

kalau emie tak beritahu.. sampai bila2 kak tak tau

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

laaa yeke.. baru tau gak..hehe

[sutera kasih] said...

haha sy pun baru tau bila awk gtau..