macam orang tua sangat ke?

As salam..

Aku berkenan weges ni.  Mungkin sebab design depan tu, tambahan pula dengan warna maroon, aku suka.


Dah beli pon dengan harga RM 15.  Harga memang menarik la, tambahan pula, kedai yang aku pergi tadi, memang banyak pilihan menarik tapi last last aku ambik yang ni.  My BFF aku kata macam orang tua.  Err. apasal la jujur sangat die ni.  Balik rumah dengan semangat macam budhak dapat geguler kapas, aku tunjukkan kat adik pompuanku, Tati.  Sebaik terpandang weges tu, dia pun kata, "macam orang tua la kak ngah".  Aiyaa, apakah ini petanda *belek-belek rambut kot dah ada warna putih =.=" Diorang kot yang tua. oops~


ehhhemmm~

24 comments:

najihah sahami said...

haha..gmbar last tu paling xtahan menahan. ades..

ciknabil-a said...

lau dah berkenan kat hati tak kisah apa yang org kata dah....

pakai jew la lau dah suke. x gitu? hehe.. tc! :)

Makbed said...

tua tetapi anggun takpe. pakai je kasut tu. kang jadi cam makbed, pakai kasut asadi saiz 8 je baru tau.

pwincess Lov3y dOv3y said...

haha..kasut x tua..yg gambar last tuh...ahaak..

Cik Zara said...

salam~

jawapan ikhlas. ade r gak mcm org tua. eheheh.. tapi nice. :)

James Alexander said...

mmg anda dah tua kot... mungkin la...

~KLaRraPaRiS~ said...

wah so cheap~!its kinda cute what :D paying you a return visit ;)

kokser kokdam said...

tu tande kamoo da tue.. hahah

twinkle twinkle said...

ahha xnmpak tuaa pon:)

Cik Ezy Comot said...

cantek wedges tu..
tp nmpk veteran la..
hihikk

emieysandra said...

gelak sndiri bce komen2 ni..len org len pandangan. kne trime gak kenyataan klu diri ni mmg bercitarasa tua..adess, akan dipakai jgk^^

Puan Besar Shag Yahaya said...

Hahaha. Macam orang tua lah! tak boleh tahan. Ada ke orang tua nak pakai wedges kale maroon? Keke :P

Aida Azryn said...

lawo kasut tu!

syafiqakarim said...

lawa.murah.apasal xbeli kan? -.-
haha erk....

no comment ;p

kura said...

eh xda la nmpak mcm org tua sgt. cikit cikittt jewww. *jujur itu penting. amboir! :3

Bigdaddyz said...

secara jujur...kasut itu untuk makcik2 pakai cantik...heeee

apik pehe said...

haha..citarasa mek macam orang tua..hahahha

Cikgu Fikri said...

kak,
gabungan warna maroon dgn warna krim tu nmpak cm org tua sket..
tp, ikut kaki org yg pakai jugak..
cam akak, sesuai rasanya.. :)
nice.....

Si Kawaii said...

Tak kisah la apa yg org cakap. As lon as org yang nak pakai tu suka.
eh, harga kasut ni boleh tahan jugak la. kat kedai mana beli? share2 skit :)

hana sudradjat said...

mungkin sbb warna kot.hehehe taste anda,sukahati anda. :)

shahjiehan said...

1st time dtg sini.. salam ziarah...

mcm org tua ^_^

chEntA said...

cntik la wedges tuh..wrna die sgt cntek..berminat!

msredcheesecake said...

cikgu,

suka plak nak panggil dia cikgu...

kasut tu mmg la tak funky tapi tak de la macam krg tua sangat. hheeee

hudahazwani said...

comel la wedges tuh yunk..sesuai dengan cik emiey huda nie... ^_^