Kau pergi jua.

As salam...

Sejak dua tiga bulan kebelakangan ni, aku memang layan dingin je terhadap die.  Masa dia baik, aku buat tak layan je, tak jaga kau leklok kan.  Sekarang, kau pergi tinggalkan aku. 




  

  pendapatan Nuffnang, dah jadi kosong. pergi tinggalkan daku,ngeee^^
Earning yang tak seberapa di cash out lagi semalam =.="



Kebelakang ni, memang layan dingin je kat nuffnang ni.  Yela, blog ni hanya kadang-kadang dibukak & coret, kadang-kadang bukak & hanya termenung kosong je.  Sibuk satu hal..emo terlebih pun satu hal, berkali-kali dalam sebulan..pe hal?.  


p/s : apasal Aaron Aziz ni macho sangat, eh silap..Seth Tan. Suwwit..suwwit..nak bunga banyak-banyak.  Sepatutnya citer pasal hero Nora Elena je kan.  Tak de mood nak citer sal nuffnang lagi, uh.. go baby go.

7 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

hek2..kena gigih lagi

twinkle twinkle said...

ingatkan sape yg da pegi :)

Chybee said...

hehe...dah cashout mmg la xde duitnya :p

Cikgu Fikri said...

wah.
untunglah dah cashout..
huhuhuuh...
anyway, akak tak nak beli novel nora elena ker?

apik pehe said...

mek la tak mai blog apik sokmo..tok ingat doh kt apik...

Cahaya Kehidupan said...

tak tengok pun nora elena tu,best ke?

Cikgu Fikri said...

kak, yg entry solat dalam air tu, mmg nmpak cam dlm kolam kan?
sebab ada marmar tu....