Hitam putih

As salam....

Selamat tengahari..

Hitam dan putih merupakan warna kontra.  Cukup kontra di belah sisi gelap hitam dan putih si bersih suci murni.



Kita harus mengakui dalam diri masing-masing ada perbezaan hitam putih ni.  No one is perfect.  Okey la, tak mahu cerita pasal orang lain, aku memang akui hitam putih ini juga ada dalam diri aku.  


p/s : just a simple entry for someone dengan ucapan, susah kan nak cari keserasian >___<"

16 comments:

Aida Azryn said...

hehe. lawo gak gambo hitam putih. rasa macam legend pulak. ;D

James Alexander said...

hitam dan putih itu menyeimbangkan segalanya...


ps: kalau baju2 utk dipakai seharian, sy prefer black... kekehkeh...

kokser kokdam said...

itam putih itu tait cicak..

eheh

merahitujambu said...

comel..guna software apa tu??

caliph shuriken said...

kdg2 itam akan wt kita sedar pkara putih...

latest en3: kl gangster

nazirulhazwan~ said...

KUENG3:p
gado lettew. bace la buku man from mars, women from venus:P

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag pun ada dua dua. tapi rasanya hitam lagi banyak kot? Hahaha :D

missh chiorika said...

cantikk ;)
missh pon suke hitam putih ;)

✿ CikCimi said...

susah mula mula kowt.
lame lame mesty oke kan.
:)

padin said...

yup, tapi itam putih tu menyelamatkan warna kan.. hehee

najihah sahami said...

kalau pandai seimbangkan warna ni. xde warna lain pun dah cukup cantik yunk...:)

ibnubaba_04 said...

ok aku budak itam

Gayahspears said...

jeng jeng.. siapakah itu yunk???
hahaha

Solihin Zubir said...

stiap org tak pernah terlepas drp kesilapan..
pasti ada juga titik hitam dlm hati..
tp, kenalah berusaha utk memperbanyakkan titik2 putih tu bg menampung kekurangan yg ada..
bkn menambahkan lg titik hitam yg sedia ada.. hehe..

cik azeya said...

tetap cantik! hehe. saye juge suke hitam putih lorr. ^^

Puteri Iqa Izyan said...

suke gambo hitam putih sbb nmpk cun gile. haha