HB my big big brother.

As salam...

Selamat Hari Lahir yang keduopuluhpat(24) my big big brother, yap..die memang besar dua kali ganda daripada aku, heh..sempat lak aku mengutuk.  Die ni je sorang abang yang aku ada, sebab dia gak aku tak de kakak..apasal la dia tak kuar sebagai pompuan. =.=" adess..Kitorang berdua selalu gaduh masa kecik, hamboi hamboi ingat dia besaq, sesuko hati je nak buli kite eh...



Apa-apa pun, kami adalah sebahagian yang melengkapkan KELUARGA ini.  Walaupun abe ni bekeng (garang), aku pernah dengar ada orang kata orang besar ni penyayang dan kalau kenal memang manja. <------ ada makna lain gak ni. hik hik


 13 Jun

Pasni, aku akan ingat tarikh ni, tak payah la abe nak menunjuk dapat free call macam pagi tadi. Aku memang fail bab-bab nombor ni, apalagi tarikh-tarikh hari lahir macam ni >__<"

gambar abe takde, tapi gambar musuh die ni je yang ade. my little bro!

9 comments:

Encik Psychopath said...

HB Abe!

Puan Besar Shag Yahaya said...

Haha. Aloh~ Nak tengok Abe mu~ :D

Jap, adik Emiey tu tengah cuci muka ke? Haha. Comel je!

James Alexander said...

ooo... abang kandung...


ingatkan abg syg...


hehehe... jangan marah ha...

shahjiehan said...

hapy besday!

emieysandra said...

die tgh pakai scrub la shag, ehehe..

tgk entri ni :-
http://duniakuemieysandra.blogspot.com/2011/06/model-produk-terbaru.html

;)

najihah sahami said...

waaa..nk gmbar big bro...hahaha..

HB!!

kokser kokdam said...

hepi besdey abe.. =)

Cikgu Fikri said...

Selamat Hari Dilahirkan abe.. :)

CIK TOM said...

ln kl amik la gmbr abe emiey..hik3...happy besday!