Happy Thursday

As salam...

Puas hati betul ikut ma kesayangan tadi. ehehe.  Yela, bila balik Melaka harus sedar diri yang aku tak punyai apa-apa, chewwah, itulah gambarannya memandangkan bila masuk semester baru bukan terus dapat elaun kan.  Jadi, dah terbayang nasi putih + telor mata + kicap + air skyjuice special (RO water) sebagai hidangan harian di asrama kelak.  Baiklah, usah dikenang saat hiba, nikmati saat riang sekarang dulu :)

Exsaited nak cuba produk safi ni setelah guna Fair & Lovely sejak tingkatan 3 lagi.  Kulit makin banyak masalah jadi beli set lengkap terus lepas cuba guna pencuci & krim okey, jadi harapnya toner dan krim pelembap pun okey kat muka aku ni.  Sekarang ni rasa bersemangat nak jaga kulit muka dengan lebih baik, jadi bila keluar tak perlu lagi nak mekap tebal.

p/s : penggunaan toner adalah sangat baik untuk mengecilkan pori pada muka. 

Caakk!! jangan terkejut, ini bukan kakiku tapi kaki aki. eh bukan..bukan semua tu, itu tangan yang dipakai stoking.  Keluar sebelum ni, lupa beli lak sebab ini keperluan yang sangat penting untuk naik bas nanti.  Aku tak boleh sejuk kaki, bila kaki dah sejuk badan mula la tak senang duduk dalam bas yang ber-air cond selama 12jam nanti :(


Baru aku faham perasaan orang yang selalu selsema ni, rimas asyik kena pegang tisu je dan rasa macam nak buang je hidung ni jauh-jauh.  Eh tak boleh, hilang nikmat nak cium bau bunga yang Seth Tan bagi =.='

15 comments:

James Alexander said...

wah...

pasni kulit cerah sempurna mcm dalam iklan tu la ye...??? hehehe...

erysweetie said...

safi oke eh?

eh eh...

comey stokin tu =p

apik pehe said...

hahhaa last entri tu emiey tengah gatal ek..hehehe..

naper ek budak2 perempuan kelantan ni mudah ngat sejuk?hahhaa

ENCIK TIKUS said...

shila tue gigi dia besarkan ? i need somebody to love...

✿ emaxoxo ✿ said...

babe, guna safi mmg best. ema guna f&l masa sekolah, kulit jd teruk. guna safi bru okay :-)

chemay said...

comey nye stoken
hehe
:)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Wahaa~ Comel je haa stokin tu! Keke :P

ecah mashuri said...

whoaaa..ecah dah mcm2 pakai produk.boleh ye sis pakai dari form 3 lagi fair n lovely.tegarnyaa.hehe

meaw said...

safi best ! meaw dah pakai dah :D

yaya_flanella said...

yang pentin glast tu ada seth tan ye. hee

Gayahspears said...

pinjam stoking u kejap yunk.. i pon tgh sejuk nih >_<

budak kampung said...

bunga yang seth tan bagi ye heheheh

ika said...

selamat mencuba produk baru ! heheh

emieysandra said...

apik pehe : isu tu mmg ade eh? ;p

Izyan Masri said...

AAH KAN.MACAM COMEL JE KALAU DPT JADI BUDAK KECIK BALIK.KIHKIHXD