burung murai

As salam....


Pernah tengok video budak ni tak? Minggu lepas lecturer ada tayang video ni untuk kitorang jalankan pentaksiran iaitu penilaian. Balik tu aku tengok banyak kali gak sebab ada dalam simpanan aku.  Comel dan geram pada budak si mata bulat ni^^


 
sumber dari sini.


p/s : hari Sabtu yang memboringkan, makan tidur online sahaja~

19 comments:

Aisyah Aina said...

hehe...comel je dengan pelat dia tu :D

ASaDa RyutaRo said...

dah pernah tengok video ni dlu. hahahaha.. walaupun malas dah rasa cam malas, tapi tetap jugak dia jawab burung murai..

Aida Azryn said...

aida lak rini tak boring. sebab keluar p berjoli sakan kat alor setar petang tadi.ngeh3 XD

James Alexander said...

ya... cumel2...

cheqwa said...

haa,cheqwa penah tengok..and ada lagi simpan dlm laptop..bes!and mama cheqwa pon suka tgok.100 kali tgok 100 kali gelak terguling2..haha

Titisan Hujan said...

awat xmai melepak kt blik ni sj

~hyun_miera~ said...

dlu mase miera tgk video nie mula2,asek dgr jer. suka dgr sore budak nie. comel je keletah dia..da la garang..seksi plak tuh..hehe.

adwafarahin said...

geram2 comel!

najihah sahami said...

haha..mmg lawak giler video ni. comel kan budak tu. rasa nk cubit je pipi dia.:)

maCy said...

ta kua pe2 pn =="

cik helena said...

ok fine!apesal comel sngat!haha

hamzah ian said...

budak pelat mmg comel

Fuza Beyonce said...

waaaa..
I want to watch it but my broadband is super turtle :/


eh kenapa u tak letak column for followers? I nak follow.....

apik pehe said...

ehhehe...
mek emiey ngaji mano doh?dok ingat doh apik

Sunshine said...

Alahai , comeyy ! huhu . :)

Mawar Berduri said...

kihkiihkih... comel..

gedek! said...

haha!

enyheartsdiamond said...

amboi budak ni, garangnya :p

cikmemy said...

comeynye..anak sapa la ni....