Baby Gift

As salam....

Selamat Hari Rabu!! Dalam Wordless Wednesday kat bawah ni, ada senarai barang untuk dibeli.  Sebenarnya membeli hadiah adalah tujuan utama sebab tu siap ada tanda seru untuk diingatkan pada diri sendiri. Aku nak beli hadiah untuk ape?  


ololo comelnya baby ni, aku kidnap dari pakcik Google..cucu cicit die kot, ehehe.


Aku mencari hadiah untuk baby, masih ingat tak entri ni. Hari tu pergi tak sempat beli hadiah pun, jadi ingat nak pergi jalan-jalan rumah Kak Su sambil bawa hadiah sekali.  Aku dah beli semalam, tapi biasa-biasa je la sebab pergi kedai biasa je kat bandar kecil ni.  Tak macam hadiah-hadiah yang berhias cantik macam kat bawah ni. 

 bapaku pulang dari kota, bapaku belikan helikopter, helikopter warna merah!


 comelnyer, macam-macam ada..sesuai untuk baby pompuan sebab semua pink ;)


 banyaknyer pok katak..toink toink =.="


Semuanya comel-comel kan :)

9 comments:

Rtp Farra Arisha said...

cantiknya fully set baby tuu :) hehe.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm..duk tgk gambar hadiah tu.. nagh teringat ni.. kena beli hadiah utk member.. dia dah nak bersalin... hehe

maCy said...

hadiah baby. yeay!

amna said...

siap tertonggeng baby tu. malu tgk vuntut die. haha..

Syafiq Rosli said...

hehe nk jgk hadiah..

Fay said...

nak yang katak ijau tu.... hehe

Cik Ezy said...

mahal kot adiah comel2 gtu..
hehe

James Alexander said...

bayi oh bayi...


ni belikan hadiah untuk bayi sape ni...??? ke pi kedai beli bayi ??? hehehehehe...

caliph shuriken said...

toink toink ijau, hukk...

latest en3: Super GT kembali lagi