tak semestinya


As-salam..


Meskipun kita boleh terima orang lain seadanya, tak semestinya dia juga akan dapat menerima diri kita seadanya~


Seriusly, tak suke orang yang memilih kawan dan bersikap cepat lupakan kawan bila dah jumpa geng lain.  Bagi aku, kawan adalah satu hubungan yang automatically menerima baik dan buruk kawannya itu.  Gaduh-gaduh manja boleh tapi jangan nak keras kepala macam kau je yang betul.  Respect each other and think that no one is perfect untuk layan kerenah kau sajer. 


~i'm not perfect same as you but i can accept all about you cause you're my friend till the end.

9 comments:

ferra said...

dlm kawan2 ni kena pndi toleransi. kalau tak akan cept la gadoo

Cikgu Fikri said...

Ish.........
suka giler dgn entry ni...
btol tu kak..
saya setuju..
mcm sy dgn rumate sy lah...
ingatkan gaduh2 manja jerk..
tup2 around 2 bulan tak tegur kot...
benci!!!!!

AiDa AzRyN said...

hmm.. tetiba aida teringat kawan aida masa time sijil dulu.. dia dah tak kawan dgn aida cuma kes aida terlupa nak beli makanan kat dia. even aida dah minta maaf,tapi dia still xcakap dgn aida dah lepas tu. btapa keras kepalanya dia sampai macam tu sekali..

Encik Psychopath said...

perempuan salu mcmtu kan.

apik pehe said...

hehee..itu la biler adat berkawan..terima jer semua..hehe

Ain Zulaikha said...

biasa lah tu adat berkawan kan.. kekadang kawan yang paling baik dengan kite tu lah boleh menjatuhkan kite.. just watch out!!

CIK TOM said...

sebaiknya kita terima seseorang seadanya sebab diri kita sendiri pun tak sempurna...

wahida idris said...

cantik belog anda :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

betul tu emiey..gaduh manja tu ok lg.tp klu dia jek yg asik nak menang.malas la akak nak layan org cam tu