semangat bertemasya~

As-salam..

Semalam dengan gigihnya aku bersiap untuk ke temasya sukan  diulang temasya sukan.  Walhal dalam hati hanya terbayang makanan yang sedap-sedap di gerai-gerai belakang stadium, tambahan perut mula melagukan keroncong memberi semangat kaki melangkah ke Stadium Peteri Gunung Ledang, tempat acara berlangsung.


Cepat kira parut-parut kematangan (jerawat) ada bape? haha~ matang ler sangat.  Jangan ingat nak tempek muka bermake up menutup segala anasir huduh di muka saja, kang sampai ke tua hidup bertopeng dan hanya punyai muka sendiri kepucatan tak cukup zat.  heh, amat mendalam maksud ayat ni~


curik belon kat palang rumah jingga..tambah segala reben oren tempek kat belon ni~


sungguh ku takde keje, pemandangan belakang pun aku snap..uwaa, belon banyak-banyak memang cantik woo~


Gambar kat atas tadi diambil dengan mood sepia, gambar ni dengan warna yang real. HIJAU, rumah yang menjadi johan keseluruhan temasya ini. Suke nak ngedit-edit gambar sekarang ni.


psst : Tetibe je rasa nak memiliki DSLR. huh. kalau tak mampu, jangan berharap baru selamat~

11 comments:

Encik Psychopath said...

mampu ppunye. keje la.

ghost writer said...

wajah masih keanak-anakan..hihi

Zura said...

kena bangga dgn wajah sendiri...

Cikgu Fikri said...

wah..
sakan bertemasya..
huhuhuhuh..

Cik Ezy said...

haha..
sbb mkn pree laju je b'temasya..
ekeke

AiDa AzRyN said...

Haaaa.. curi belon yeee.. 0_0

Amirrah Zawani said...

wuishhhhh banyaknya belon.. :)

Puteri Iqa Izyan said...

banyaknye belon o_O

Cahaya Kehidupan said...

yeay uma ijau menang...erk...bukan patut PINK ke yang menang...haha =P

apik pehe said...

hehe..belon tu hanyer untuk menutup kepanasan

ferra said...

WAHHHH COMEY NYE :)