Persembahan kad Selamat Hari Guru.

As salam...

Semalam (27/5) merupakan hari terakhir sebelum cuti semester.  Istimewanya, hari ni ada sambutan Hari Guru.  Acara paling menarik adalah apabila menyanyikan lagi 'Kami Guru Malaysia' ;)


Paling menarik pula bila preschool of roxs dapat hamper lagi sempena pertandingan membuat kad Selamat Hari Guru.  Tahniah pada semua dan yang paling banyak berjasa mengkreatifkan persembahan kad tu dengan membuat kotak lady bird yang cantik.  

 
Suke benar aku ambik gambar dengan hamper.  Yang sebelum ni lagi besar.  Tak best sebab takde gambar ramai-ramai, semua dah lorat nak balik.

Dalam kotak ni terdapat 20 kad masing-masing hasil tangan preshool of roxs, lupa lak nak snap kad yang aku buat, yang paling buyuk =.=' Malas dah nak taip banyak-banyak, nak sambung tengok cerita dulu. Layan citer hindustan ;)

4 comments:

shafiq said...

Bestnye..

Wanie said...

wee..besarnye hamper..
seronok jgk jd cikgu kan..:)

Latest Entry: Happy Birthday to Me

Woofer Storm said...

cite hndustan lama lagi bagus dari skg ni...ermmmm slmt hari guru walaupun dah lewat..

Cikgu Fikri said...

wah..budak2 prasekolah mmg kreatif..
semua tahu.. :)