Pakwe Idaman.

As-salam..

Satu perkongsian :)
Saya suka tengok jari awek saya... Cantik betul... Sungguh! Sampai takut nak pegang... Bukan takut patah... Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa...   

 Saya suka tengok rambut awek saya... Cantik betol... Sungguh! Sebab tu saya belikan tudung... Bukan sebab jeles orang lain tengok jugak.... Tapi takut nanti terbakar dek api neraka Di suatu hari yang giler forever   
 
Saya suka tengok body awek saya... Cantik betol... Sungguh! Sebab tu saya belikan dia telekong Supaya mase dia jumpa dengan Kekasih dia Yang Utama Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya. Saya pun tumpang dapat pahala. Pheh syoknye...  

Saya sedih tengok awek saya Tak tido, tak makan rindu kat saya... Saya pun macam tu jugak, Ada problem yang sama.. Dia tanya apa ubatnya? Saya pun bagi dia Quran untuk penenang jiwa... Semoga lebih cintakan Nya dari saya...   

Saya sedih tengok awek saya Selalu pesan macam-macam kat saya... "Makan, minum, drive elok-elok tau.. Nanti awak sakit saya susah ati bla bla bla bla" katanya... Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu Die tak kata satu apa pun... Berdosanye saya....   
 
Kesimpulannya saya memang sayang dia... Nak jumpa dia giler forever... Yang forever punye forever... Di dunia dan akhirat terutamanya, Janji nak share heaven sama-sama... Bahagia selamanya...   Semoga kami saling mengingati, Dosa sendiri pun infiniti... Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni... Semoga kami menginsafi diri... Ya Allah ampunkanlah kami.... Semoga kami dapat bersama selamanya nanti...    

P/S - andai anda seorang wanita muslimah... Mesti seronok kan kalau pasangan kita berfikiran camtu... Then kalu anda seorang muslim... Apa kata tanamkan dalam hati camtu... Cinta tu anugerah Allah... Pandai-pandai la kita menjaga nikmat Allah itu ye... iktibar kepada semua... Wassalam.

Sepenuhnya copy dari note di facebook.
Suke sangat baca note ni.
~_^

13 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bukan mudah nak cr yg camtu..tp jika kita pun berusaha nak jd sebaik mungkin,pasti dpt ketemui yg mcm tu

emieysandra said...

betol tu sis,suke bce note tu sb tu share. nak yg terbaik, mestilah dtg dr diri sndiri dulu^^

enyheartsdiamond said...

bukan senang nak cari sebagaimana yg kte nak :)

Cik Ezy said...

bestnye dpt pkwe camni..
huhu

Zura said...

perkongsian yg bermakna nie

caliph shuriken said...

nice ^^

zOeY zAu YaH said...

yee bestnya kalau sidia camtu..hihi

sugar2 kapas strawberry said...

bertuah kalau dapat mcm nih

naz said...

sayangnya saya bukan lelaki sebegini kalau tidak awak sudah jadi isteri saya hahahahaha

AiDa AzRyN said...

susah ah nak cari orang sejibik camtu.. huhu

Blogberry Emry said...

Soley..soley~~~

apik pehe said...

hehehe..bukan ke sekarang ni terbalik dari note tu..hehe

CIK TOM said...

cik tom pun suka baca note ni..best!