okey ke tak okey?

As-salam..

Ada kelainan tak bila bukak blog emieysandra ni.  Ke tetibe check  list lagu yang sedang u all dengar.  Sebenarnya, blog ni dah letak lagu.  Sejak dengar lagu dari blog my BFF, sejak dari tu nak lagu ni..nak nak nak jugak.  Baru hari ni minta ngan serius ngan die, malas punya pasal.  Malas nak cari sendiri, kang BFF ada, tak sampai lima minit minta, dia terus bagi kod HTML widget ni.  Kan senang tu..


chakk! terus tunjuk gambar di kan.  mood merindu lennew~~



Ada pembaca yang tak suka masuk blog yang ada lagu.  Mungkin disebabkan lagu tu tak menepati seleranya.  Atau mungkin lagu tu terlalu bingit dan tak kena dengan emosi pembaca tika tu.  Jadi, aku guna kan widget yang boleh di pause atau stop terus.  Kalau rasa mengganggu, tengok kat sidebar paling atas sekali dan just click pause atau stop.  Mudah saja.  



Lagi pun, muzik ni hanya lagu instrumental.  Pertama kali dengar instrumental ni terus jatuh hati waima rasa bersemangat je bila dengar lagu ni.  You all lak rasa camne? okey ke tak okey ni? 

 

17 comments:

Aida Azryn said...

best lagu instrumental ni! ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tak bingit pun...santai2 jek.ok lah jika leh tutup lagu tu..kan?

deAnza-wAnda said...

best4... =)

Cik Ezy said...

ok je..
xrase t'ggu..
hee

iDa said...

best laaa mira lagu niii....best2...
lagu korea ker?
tajuk per?sper nyanyi?

apik pehe said...

ader2..dah lain..tuan dia makin comey same dengan blog..haha

Puteri Iqa Izyan said...

instrumental pun bagus. tenang je hati ;)

evagurl said...

what's the title of the song?

✿ emaxoxo ✿ said...

lagu best! :)

emieysandra said...

tajuk lagu instrumental ni, i'm sorry i love you (Never Ending Story OST)

:)

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi yang besar! Saya tidak akan menemukan ini dinyatakan!

CIK TOM said...

tenang hati dgr lagu kl lembut tp skang cik tom off sound sbb tgh prak..kui3...

eh cantik theme baru emiey..sejuk mata tgk...

naz said...

i layan je :) kalau niat nak baca blog apa pun tak menjadi gangguan:)

cik hani said...

lagu ni menarekk..

xterlalu bingit..

sesuai dengan jiwa..

iszieylyanziy said...

is jenis tak kisah,,ngee,,layan je lagu pe y kuar,,ngee

Woofer Storm said...

layan je emiey^^

Masz said...

mest lagu blog aku jgk yg sedap gak kn...<---perasan jap