Muzik yang menenangkan di semesta alam^^

As salam..


Apesal touching menyentuh kalbu je ni? tak pasal-pasal terbantut niat suci murni ku nak study.  Haishh..kena study jugak walau beberapa helai.  Dah lama tak berjaga malam ni, so malam ni adalah malam yang tepat sebab malam minggu. jeng jeng jeng~


satu peket nescafe 3 in 1 yang belum luput tarikh guna


+
panaskan air 180 second


+

sambil sapu kaya ke atas sekeping roti
sekeping jer? yep, buat tambah tenaga jer^^

+


dan juga ini muzik yang paling indah sebagai penyuntik semangat supaya tidak hanyut dalam kesedihan dunia yang bukan apa-apa ini.


sebelum tekan play video ni, jangan lupa pause kan lagu kat blog ni dulu, di sidebar sebelah atas^^



Muzik yang berunsurkan selawat ini merupakan satu zikrullah yang boleh kita dengar sepanjang masa. Terutamanya masa sedih, buat kita rasa sangat tenang dan tak mudah hilang pertimbangan~


Orang-orang yang beriman dan hati mereka akan tenteram dengan mengingati Allah. Ingatlah, hanya dengan mengingati mengingati Allah, hati menjadi tenteram (Ar-Ra’d : 28)

4 comments:

Noor Idayu binti Azmi said...

sejuk hati :3

Black_roses92 said...

selain tu, kalau nak tenang, boleh g duk dediam tgk pmandangan hijau.. fuhh!! lega~

:)

Titisan Hujan said...

sdg mdengr lagu ini

membaca sambil berselawat kt nabi Muhammad saw

Woofer Storm said...

sy bnyk kekuranagn..dgr lagu ni terasa lemah tak bermaya,ternyata sy memang jahat.ermmmmmmmmmmmmmm