Last.

As salam..

Last, bukan lah bermaksud akhir bagi segalanya.  Heh, aku masih bernafas lagi, dengan bau ketensionan yang masih belum semerbak lagi.  Esok akan menjawab paper exam last yang paling ditunggu.  Jadi, agak perit sedikit sebab baru je habis exam petang tadi, terus je kena siap sedia untuk exam pagi esok.  Pagi tuuu.  Jadi, cuba fikir berapa banyak masa yang aku ada? adushhhh. 


motif gambar : ?????


kurangkan merapu meraban dalam blog untuk jawab exam esok, eh mana boleh. tak tak, tak nak merapu meraban, kena jawab leklok. okeyh, moh la aku stadi sekueknyo^^


p/s : Jadual exam yang terlalu padat, memang mengganggu pelajar terutama dari segi psikologi & emosi kan? tol tak?

6 comments:

honey roses said...

good luck emy! :)

Cik Ezy said...

cayok cayok!
esok jwb leklok tau..
=)

Cikgu Fikri said...

good luck kak..
fiq dah abis exam dah..(sajer bagi jeles)..


acctly, fiq tak suka lah jadual berturut macam ni kan..
penat seh....
smpaikan fiq study pu, boleh tertidur...
hurm,....

Izan Ishak said...

gud luck emiey...jawab exam lok2 ye, jgn tensen2 tau~

chenta nana said...

good luck... chayok..chayok..
btw, salam kenal dari nana..)

ciknabil-a said...

lambatnya habis exam.. bella dah nak habis cuti dah. huhu...

papan good luck utk emi. ;)