kepochi petang

As salam..

Petang ni dah habis paper ke tiga, ada dua paper lagik. Kena bertahan dua kali lagi masuk dewan tu yang memang dah feeling winter sonata, sejuk yuuu...pegang pen pun dah tak rasa ape dah.  Sejuk satu hal, yang pesen perangai pelik aku lak tak bolek lampu terang sangat.  Aku rasa pelik sebab aku sorang je tak puas hati pasal lampu, orang lain kuar menggigil je aku kuar tenyeh-tenyah mata sebab rasa berpinar sangat duduk dalam dewan selama dua jam setengah tu.  Nak minta tutup? sabor je la dengan kecanggihan teknologi sekarang.  Tutup satu suis, satu bari lampu akan padam, dah mengurangkan cahaya dalam dewan tu.  Keputusannya, aku yang kena bawa bersabar banyak-banyak =.=" 

Ambik gambar sebelum pergi exam, terapi keceriaan untuk hilangkan nervous. Redha je la, pakai macam nak pergi mengaji masa darjah 6 dulu, xgheti nak pin tudung kat bahu dan tudung sememeh je~


You all masih kenal apa itu mata, mulut dan pipi licin berkarat kan walau keadaan gambar macam ni kan =.="


p/s : menaip sambil makan sepotong betik yang dibeli di gerai belakang, takkan study kot time gini^^

10 comments:

Makbed said...

comel dah la tu

Cahaya Kehidupan said...

haha,sempat lagi snap picture before exam...good luck ye..=]

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh ambik gmbr tu tuk ambik mood ye?
ada lesung pipit ke emiey?cumil jek akak tgk

emieysandra said...

lesung pipit limited edition, jarang boleh nmpak, huhu^^

Shag Yahaya said...

Shag dulu pun macam tu. Sebelum pergi kolej nak jawab exam, wajib snap snap dulu. hahaha :D

Puteri Iqa Izyan said...

lampu terang lah best. cerah je mata nak study. hee

Cik Ezy said...

tetap comel!!

nk ckit betik!
lame xmkn..
hee

cacing said...

ha comel dah tu.. kalo nak lagi comel leh wat surgery mcm m.jakson.... heeee

enyheartsdiamond said...

goodluck for the nxt papers <3

http://almarisiparipari.blogspot.com/2011/05/my-secret-wish-contest.html

apik pehe said...

sepotong betik jer?hehehe..
laaa..aircond tu xder slow sikit?