Jaga diri jangan nakal

As salam....

Hari ni kebanyakkan penghuni bangunan tiga tingkat asrama batu semua perempuan dah nak beramboss..oopps, terkasar bahasa lak.  Semua dah nak balik yer...tinggal aku sorang seketul menghadap blog pink ni.  Tak pe la, boring berblogwalking leh marathon movie lak.Nak keluar pun dah berstatus pokaipo..aiyoyo~


Kepada yang memandu kenderaan berat mahupun ringan, sila lah berhati-hati semasa memandu.  Sesiapa yang naik bas lak, pastikan pemandu bas tidak mengantuk, pi la borak-borak ngan pakcik drebar tu, buat lawak cerdik ke..biar dia xde la boring sangat kan.  Haish..memandai je aku bagi idea ni.  Dan yang penting sekali, sesiapa yang naik flight, jaga diri  jangan nakal nak ngorat aweks pramugari lak *ni objektif entri sebenar nya, puas hati dapat capslock. pada siapa? opkos la kepada lelaki, takkan aweks nak ngorat aweks lak kan.  muahahahahaa =.="


dah rindu pada si manja sorang ni^^


rindu dah nak cubit-cubit pipi si kecil molek ni, hope makin membesar ye Anis, baru sedap kak ngah nak peluk^^


Aku bertolak balik ke Kelantan pagi esok, tumpang kereta kawan.  Kali ni boleh la selamat dari sejuk aircond dalam bas. yeay yeay balik kampung~

8 comments:

Cik Ezy said...

mesti xsbar sgt2 kn nk blk kg..
hehekk..
ati2 ye..

myamyza said...

dah senyum dah.. folo kamu ye...
yuk foflo kite balik..

Munira Muhiyddin said...

alololo comelnya si manja itu. nak cubit pipi dye :)

MrS. F!zA said...

ouh pttlah suka bju pengantin tu rupanya die pon suka pink cam ahkak :p

Makbed said...

slamat bercutiii

Myra Arshad (: said...

safe journey to ur hometown :))

naz said...

selamat pulang ke sarang :)

Woofer Storm said...

balik kampung yang lebih aman damai..dari ibu kota yang sungguh bingit sekali..take care dear