hooray!

As salam...

Keluar je dari dewan exam tadi, terus mesej ma dan juga ehem-ehem..





Dah habis exam untuk semester ni, maka berakhirlah pengajian aku di semester 5 ni.  Ada 3 semester lagi nak habis.  Belajar ni memang best, tapi part exam tu yang sesak nafas sikit.hohoo~


Aku balik kampung hari Sabtu, jadi blog akan jadi tempat aku melepaskan bosan.  Orang lain petang ni pun dah blahh.  Aku kan bersemangat sayangkan maktab, biasa lah suruh orang kampung menanti dengan sabar sikit =.='


Yezza, lepas ni boleh blogwalking sepuas hati dan balas jejak semua orang yang datang sini bagi semangat  kipas kipas hati supaya tenang.  Sayang la korang semua^^

7 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

yeah. selamat cuti sekolah =))

eyh. bljr mmg best. tp bile time exm tu mcm nk matik rase. hahaha

cik hani said...

slmt bercuti...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wa...merdeka sekejap yer... hehe.. habeh gak exam ye

senyumSOYA said...

waa.. tahniah.. cuti elok2 ya..hehhe.. keje2..(^^!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh dah mula cuti.pasni wat entri byk2 ye..akak dtg baca selalu.jg diri tau!

caliph shuriken said...

nice.. merdeka mode ^^

latest en3: let the battle begin

Myra Arshad (: said...

yeay2. happy hoiday :)