Hamper time!!

As-salam..

Pernah tak masa sekolah dulu-dulu dapat hamper yang besar, bukan dapat sorang tapi secara berkumpulan.  Okey la, tak payah masa sekolah..masa belajar kat U sekarang ke?tak pun masa family day..menang la contohnya pertandingan tarik upih (kalau tak tahu pi tanya nenek ke sape-sape ea) kan berkumpulan tu, dapat hamper besar besau besau la kan.  Camne u all agihkan ea? mesti berebut nak cop bakul yang comel kan. kalau la yang comel kan ^^


Pagi tadi ada perjumpaan kelas untuk bukak hamper.  Ala, Preschool Of Roxs ade menang Malaysian Idol secara berkumpulan hari tu, dah lupa lettew..meh tengok gambar ni kot-kot ingat balik kan.



http://duniakuemieysandra.blogspot.com/2011/04/perempuan-melayu-ber-walkathon.html

Hah, siap bagi link entri tu, kalau tak hingat sila percaya je la apa yang aku gitau kat atas tu.  Erm...rasanyer ada info salah kat atas tu..hik3, malas ah nak tekan backspace, ~lalalalaaa


Ini gambar parkinson yang paling comel




Preschool Of Roxs with Mama Azizah (mentor) yang super duper cool.



Dua gambar terakhir ambik dari facebook Mama Azizah, tapi buat macam hakmilik sendiri bila letak watermark sendiri~


8 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak lum pernah dpt hamper besar lg tau

Cik Ezy said...

mase kat poli dulu byk kali dpt hamper..
pakat mkn rmai2..
best woooo..

Cikgu Fikri said...

Ya Allah!!!!!
Besarnya hamper...

caliph shuriken said...

dh lupa laa bila last pnah dpt hamper besar cmtu, huh...

latest en3: unknown

Puan Besar Shag Yahaya said...

Wahh~ BESAR nya!!! ;D

Ain Zulaikha said...

nak gak tak leh ke? hahaha bnyak tu.... nak dengar sikit suara-suara pemenang.. hehe

AiDa AzRyN said...

haa... pernah! dapat masa plkn. ;D

CIK TOM said...

besarnya hamper....best tue!