Fuhyoooo..Fast Five!

As-salam..


Petang semalam keluar, fuhyooo..orang lain mengadap buku aku boleh melaram keluar lak kan.


Akhirnya dapat jugak si Macy tengok citer nih..Aku suke tengok wayang...citer apa-ape je cuma tolak citer hantu.  Bukan ape, tak nak berlagak kuat dan tidak ku kata aku seorang yang lemah *ade maksud tu, ehehe.



Sangat best citer ni, berbaloi la dengan dugaan yang kita hadapi untuk ke sana tadi kan Macy.  Adess..orang lain dah lama tengok, kita je lambat sikit kan.  Bese la kita kan #budakrajinstadi..kih kih kih.



Kitorang nak tengok Red Riding Hood pulak, citer Thor pun macam best gak..Nur Kasih The Movie pun in coming tapi aku rasa semua macam tak dapat tengok jer, bila balik Kelantan of course no wayang la =.="



Apik dah risau emiey xupdate yer, huhu..nak update semalam, tapi takde mood la sebab tak bape sihat. Body kesayangan jangan la mengada-ngada nak sakit, minggu depan dah minggu exam kena sihat bersemangat, chaiyok chaiyok~


14 comments:

CIK FERRA AWW said...

RAMAI DAH AJAK I PI TENGOK. TAPI I TAMAW. I TAK SUKE CM ANIMASI2 KERETA YG LAJU2 TUH

Afiq Din said...

woaaaa....
xpe, hari n kuar citer KONGSI plak

Farhan Zulhusmi said...

serius seronok gila...
kali nie depa buat kelainan sikit...tapi lampak adventurelah....

Ain Zulaikha said...

heheh dah lama tak tengok wayang... tapi nak tengok cite seru.. hahahhaha tapi orang wayang kata takde orang.. kahkah kah

Izan Ishak said...

kuar tgk wayang ngan macy ye...best tu!

lama kak izan tak tgk wayang~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh emiey sempat tgk ye?

Hishyamuddin said...

cer ni mmg puas hati..jom tgok kongsi pulak..

Titisan Hujan said...

whoaaa..wayang yek
kitak wayang kt bilik ja.
thor pun da lyn..tp kt bilik jgk.ngee~~~

owh..Nur kASIH THE MOvie...

nadira shahid said...

weekend ni nak tgk fast 5, haa, tak sabar.. ramai yang cakap best..

Cik Ezy said...

best la dpt tgok wyg..
huhukk

AiDa AzRyN said...

mggu dpn exam?gudluck!

emieysandra said...

adess..update automatic upenyer =.="


ni entri yg hilang mse blogspot problem hari tu..


sory, sesape yg komen sblum ni dh hilang ;(

jaya jr said...

haha,cite fast five memang mantop

CIK TOM said...

wah bestnya tgk citer ni...ramai yg puji best..ye x?