Frust.| Dunia blog meratapi pemergianya

As salam...

Baru lega sikit perasaan frust tunggang terbalik ni lepas keluar dari exam tadi.  


Frust sebab 'HAPPY' sangat jawab exam tadi.  

Frust sebab dalam kepala ni asyik bermain-main di fikiran kenapa lah 'SENANG' sangat soalan tadi.

Frust sebab kenapalah aku boleh jawab dengan 'YAKIN' sangat semua soalan tadi.

Sekarang cuba tambahkan 'TAK' dalam semua perkataan capslock dan bracket kat atas tu. kecewa tau tak? =.='



Apa pun, pulihkan semangat dan teruskan berjuang untuk 4paper je lagi >___<"



Balik petang tadi juga, bila bukak facebook, baca status kak Izma pasal Air Asia yang memang teruk sangat sangat sangat.  Aku pun naik geram bila baca entri ni.  Betapa terkilan dah sedihnya kak Izma kerana kehilangan seorang kawan baik dan tidak diberi peluang menemui arwah setelah puas merayu.  


Daripada entri tu jugak baru aku tahu salah seorang blogger yang dikenali ramai iaitu pemilik blog Telordibasuh yang juga kawan baik kak Izma telah meninggal dunia.  Bila tengok dashboard tadi, ramai jugak yang buat entri pasal pemergian arwah ni.  Sama-sama la kita sedekahkan al-fatihah kepada arwah.  Bak kata Mish, jangan tau taip al fatihah je malahan ikhlaskan diri mendoakan semoga arwah dicucuri rahmat.

10 comments:

jaya jr said...

hmm,macam terase jugak laa pemergian owner blog telordibasuh tu..walopon tak pernah jumpe..al-fatihah

najihah sahami said...

betul tu. sangat terasa kehilangan blogger ni..:(


semoga arwah ditempatkan dikalangan orang-orang beriman.

cik heroin said...

al fthah


mimpi itu seperti main galah panjang

Cik Kamoo said...

memang terasa sbb selalu sgt jenguk blog arwah....sedih

deAnza-wAnda said...

sedih n sebak dgn pemergian rakan di alam maya... al fatihah...

Amirrah Zawani said...

sedih dgn pemergian telor :(

sugar2 kapas strawberry said...

dulu dia selalu dtg blog.huhu.menjerit di shoutmix

Cikgu Fikri said...

HA?
Yeker kak?
Tekejut saya...
Innalilahiwainalilahirajiun...
Semoga roh arwah tenang di sana..
Amin..

AiDa AzRyN said...

hmm.. mmg terasa kehilangan dia.. :(

caliph shuriken said...

al-fatihah...