Entri lepas geram..

As salam..

Asal buka dashboard..keluar page ni. Geram betol kan. Nasib baik aku penyabar, pi basuh baju dulu..makan makan..termenung dua tiga second..layan jiwang tengok citer Ada Apa Dengan Cinta..bukak ada lagi mende ni lagi (nape takde past buka buku ni?) . uishhhhhh.


nak tak nak, kena maafkan jugak~



Alhamdulillah, sekarang blogger.com dah boleh bukak dah boleh post entri.  Tapi.............



Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Latest entri dah tak de, bukan satu tapi dua.
 Entri ku yang bertajuk Fuhyoo..Fast Five dan Buat Entri Jangan Sampai Tergadai Diri,
dalam draft pun takde..lesap terus.



Macam kena reset balik je, sidebar yang aku edit letak link-link entri 30days Challenge pun dah tak de, penat ai buat tau =.='

 

Haihh..malas dah nak taip panjang-panjang kang entri ni pulak yang lesap mesap pasni, buat penat je la. Banyak nak tulis tadi, kini mood dah melayang.


You all lak camne? ce citer ce citer, meh nangis bahu ke bahu.

7 comments:

ferra said...

i face the same thing. mentang2 lah menumpang jer kat blogspot. wuuu.

dak eina said...

syg blogspot nie.. sabau ye! senasib! huhu

Cikgu Fikri said...

tahu tak pew..
geram jerk rasa..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

salam kenal...dtg nak amik tuto plak bole yer....eheheh

Scya Lollita said...

BOLE cari balek la entri2 yg hilang tu ^_^

maCy said...

u better buat blk fast 5! grr :p

mine pn ada ilang :(

caliph shuriken said...

if lucky diorg bagi blk en3 ilang tu sbb ada check kt draft sy td...

latest en3: misi sang juara