dup dapp dupp dap

As salam...

Selamat Pagi! Konon nak bangun pukul lima nak asah parang nak pi pergi berperang pukul 2.30 petang ni.  Haish..ape aku merepek ni, biasalah mengidam nak makan kerepek pagi pagi macam ni la ;)  Actually nak bangun pukul 5 nak study yela kata orang study pagi-pagi lekat sikit dalam kepala ni, tapi hampeh...seton ni rajiiim asyik tergantung je kat mata ni tak mahu lepas.


Tak pe takpe, niat dah ade jadi boleh di bawa ke lain hari dan semoga berhasil la lepas ni. aminnn. Dan jugak, tak boleh nak lagha lama-lama menghadap blog ni, sambil makey sekut cecah ayer kopi (makan biskut cicah air kopi) boleh la. Nyum nyum dah kenyang, alhamdulillah dengan rezeki pada hari ini^^


 
nerbes mavelles dah ni cenyum campai tercembung cembung cudaaa, lama tak masuk dewan exam =.="


Takpe, takpe..abis exam boleh balik kampung..Jadi, kena habiskan exam dulu. fokus fokus! Korang korang semua, minta maaf la kalau emiey ada buat salah sebelum ni, terkurang ajar dalam komen ke, terconteng shoutbox ke dengan ayat huduh ke..terkasar bahasa dalam entri ke. Minta maaf yer *mata berkaca menahan sebak.


Petang ni pukul2.30 hingga 5.00petang menduduki paper Budaya dan Pembelajaran. Moga aku boleh buat yang terbaik. InsyaAllah ^^

7 comments:

CIK TOM said...

good luck yunk!!u can do it ;)

maCy said...

good luck akak :)

Cik Ezy said...

gud luck emiey!
jwb leklok..
=)

Nurul chumel said...

gud luck emiey!! :)

Nurul chumel said...

gud luck emiey!! :)

Rtp Farra Arisha said...

wishing u all the best :))

Titisan Hujan said...

ganbare..hope td x mengecewakan