Dream Wedding.

As-salam..

#Day 11: Your dream wedding.

Adesss..liat betul mahu ngedate entri ni.  Err, actually sebab tajuk ni kot, tetibe je nervous mai.  Dream wedding? blurr jap..macam-macam yang nak, nama pun angan-angan..mula la tamak.  Yang pasti kata-kata ma terngiang-ngiang 'HABISKAN STUDY DULU!'.  eh, macam la ada calon kan..*senyum tak perlu kata apa-apa. 


Yang penting, aku idamkan majlis yang ada semua ni..

* sederhana
- biarlah biasa-biasa saja, yang penting lesen halal tu.  Kehidupan selepas kahwin lebih penting berbanding hari perkahwinan tu.  So, jangan dok membazir.  


*pink
- Nak tema pink.  Mesti.


*Istimewa personal
- aku lebih suka macam ni, ringkas..tapi biarlah ada sesuatu yang menarik secara personal.  Antaranya, mungkin nak gubah hantaran sendiri ataupun nyanyikan satu lagu istimewa, ouchh..feeling cam Dato' Siti la pulak. 


Itu sahaja, angan-angan yang masih terabur sebab tak fikir benda ni secara serius lagi atau lebih tepat tak nak fikir lagi.  


Aku minat sangat ngan Elyana dan Khairul.  Baju kahwin Elyana sangat ringkas tapi menarik dengan warna baju yang jarang orang guna untuk perkahwinan.  Tambahan pula, video ni dapat sentuhan dari CST Production.  




psst : Untuk mendapatkan pasangan yang baik haruslah bermula dari sendiri dulu. ^ ^

7 comments:

Masz said...

biar serba ringkas tp kenangan yang mendalam :)

najihah sahami said...

syokknya!!!

semoga emiey kawen dulu dari Mish..haha..suka xdoa mcm tu?:P

emieysandra said...

Mish dulu!







yang penting KENA HABIS STUDY DULU!

Aida Azryn said...

hehe.. same la! kalau boleh majlis perkahwinan nanti,aida nak nyanyi utk suami aida.. baru romantik.. ceewahh.. :P

CIK TOM said...

sebaiknya sederhana...ciktom suka kaler pupel..tapi tema kahwin xtau la cun kaler pe..hee

cik hani said...

woww....bercerita pasal wedding pulakkk...


bila mau jadikan ianya real..

hikhikk...

i selalu impikan nk gaun cantekk..

hahah

Cik Ezy said...

cik ezy suke yg simple2 je..
nk tema pinkpurple..
haha