Ce tengok ce tengok

As salam...

Tumpukan perhatian pada ruangan entri dan cuba pandang atas.  Bukan atas memandang siling tapi atas daripada ruangan entri ni.  Ce tengok ce tengok, nampak kan..ada imej yang baru, pada sesiapa yang baru sampai ke sini memang akan nampak semua ruangan ini baru, kiut miut comel macam tuannya, opss maaf tertulis di luar kawalan ;p


Header baru dibuat selepas tension dok memandang header lama. Lama kelamaan mesti bosan kan~


Mungkin tulisan agak serabut macam tulisan vampire, ala ala rock gitew tapi dalam hati ai dalam taman bunga yuuu.  Header yang ni entah la akan bertahan sampai bila, feelin nak edit-edit ni malas tol.  Hah, sekarang ni bahagian sidebar dah clear dari gambar-gambar menggediksku tapi aku balas letak kat header terus.  Sory ah kalau tak suka,tapi cuba la untuk sayang-sayang yer ^^

Quote :
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow^^

8 comments:

Titisan Hujan said...

haaa..tudiaaaa

edit dgn gpo

Cik Ezy said...

header cantek!
=)

sugar2 kapas strawberry said...

comel2..mcm linn.kekekekeke

GamUHU said...

nice. :)

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/05/semalam.html

Woofer Storm said...

header baru pun cumil^^

Ain Zulaikha said...

wow!! dah ada header baru ya :) keep it up!!

b a m b a m ' s said...

header chantekkk!background cuteee!! :P

ghost writer said...

sebab tuh ghost lebih suka tak letak header.sebab tau tahap kebosanan ghost terlalu tinggi.

classic header.nice!