aku sayang kamoo ketat-ketat!

As-salam...

holaaa....holiiiiiiiiiiiii, mari kita berjoliiiiiiiiiiiiii. haisshh, mata dah mengecil ni ada hati mau berjoli lagi malam-malam ni, dah la kena tinggal ngan rumet.  sob sob, cepat kesian kat aku nih. lorh =.="



iklan REJOIPE jap~


shomel tak? ehehe, kalau time internet ni bengo** macam siput sedut, aku dok buat doodles ni la, tak cantik tapi boleh la untuk aku puji sorang-sorang~




Rumet tetiba nak balik umah dia, kat Johor Bahru.  Tak pe la, dah seharian ngan dia hari ni. Hari minggu, jadi kitorang dok bermesra dalam bilik je la, heiii sayang..jangan la pikir bukan-bukan..kitorang buat ni jerr...


Bangun awal sama-sama
Duduk ngadap laptop sama-sama
Die kemas bilik aku duduk tengok mencapai kebersihan sama-sama
Aku tidor dia pun tidor jugak melayari lena sama-sama
 


Breakfast dengan maggi sama-sama
Menonton citer Raja/ Maharaja Lawak kat You Tube sama-sama
Yang best, gosip sama-sama



haish, semua nak sama-sama.


just appreciate what you have.
LOVE IS IN THE AIR


ngantuk sudaa..gudnite!


5 comments:

fifianggun said...

emi buat doodle gune apa?means software?

Cikgu Fikri said...

wah..
untunglah..
semua sama2..
huhuhuh :)

Cahaya Kehidupan said...

owh,best2,bff cahaya jauh...sob3...teringat zaman belaja dulu...huhu

apik pehe said...

dah same satu bilik..mmg semua wat same jer..hahaha

Woofer Storm said...

cumil^^