Winter Sonata & Three Idiots

As-salam...

#Day 2 : Your favorite movie

Jom teruskan dengan cabaran 30hari ni *muke tak bersalah dah miss bape hari da =.=' tenetkenepotongtakbayarlaginakbayarbilaelaunbukumasuk..sekian :)





Cerita yang boleh buat aku senyum dan nangis sorang-sorang dari dulu sampai sekarang ialah....*rolling drum.............WINTER SONATA!!

 Citer ni la pencetus fenomena citer korea lepas tu kan..Autumn in My Heart, Boys Over Flower, My girl ni pun aku minat.



Apa tidaknya, ada heroin yang chantek-chantek dan hero yang jambu-jambu encem yuuu..



Cerita yang kedua..yang best, tak kering gusi dan takkan boring ditonton banyak kali ialah..kena ade *rolling drum jugak ialah.........THREE IDIOTS


Setuju kan citer ni memang best??
dan Amir Khan lak nampak makin muda dalam citer ni.



pengantin yang diimpi sampai juga padanya.



Dalam citer ni ada satu lagu yang best dengan tarian, latar belakang video yang sangat menarik..Mau layan jom


Zoobi Doobi






psstt : *mekasih pada wireless asrama yang baik hati malam ni dan diharap dapat mengekalkan prestasi ini. 


daa.
adioos!

8 comments:

Cahaya Kehidupan said...

betul2,cahaya pun minat cerita three idiot tu,winter sonata merupakan cerita korea yang pertama cahaya tengok terus jatuh cinta..hehehe

✿ CikCimi said...

jap jap. mcm da tgk 3idiot nih tp mcm lupe. =.="

Woofer Storm said...

sy apa je cite sy layan,jnji masuk dalam otak ni..hehee tak kiralh india ke,or tamil sekali pun.hheeeee

Woofer Storm said...

jap,,minat hindi ke awk?hahaaaaa

cik hani said...

sume cite2 ni cik hani xpenah tgk..

ketinggalan zaman kah cik hani...

hani hani suka
_ my girl
_ kaho naa pyar hai
_ cite2 Mr.Os

Ean said...

winter sonata is my favourite korean movie :)

n'ieda_faieda said...

3 idiots best !!
klaka n sedey ! :)

CIK TOM said...

cik tom suka cite 3 idiot...bijak2...heheheh