Ulau melingkau atas baju pupel!

As-salam...

Hari tu dalam entri ni aku ade citer kan aku pegang ular..ehehe, eksaited tol, padahal ulau kecik je tu.  Tak pe la, tunggu nak pegang ular kuning yang albino tu baru best tayang kan..haha.  Actually, eksaited bukan ape tapi aku suka bila dapat buat something yang aku rasa tak mungkin.  *tak mungkin kot aku nak pegang ular yang panjang, licin, lidah terjelir-jelir suka makan katak..yerkkkk!! geli tetibe..adess...



Tapi aku berjaya gak pegang ~lalalaa..

Nampak. itu memang ular okeyh..haha..kocik je pun. ermm, maaf yer gambar banyak sangat kena edit tang cahaya tu sebab lepas ambik pic ni baru perasan gelap, masa snap bertentangan matahari lorh..dah la ade dua pic je.



Puas ku pujuk si ular ni supaya pose tunjuk kepalanyer tu, tapi dok syiok pulak die dok melingkau..ulau ulau.dah memang kijo ekau kan. err =.="




Tak sabar nak balik nanti nak tunjuk kat ma.  Ma mesti dok eeii..eii..geli geliman. haha. 


daa..
adioos!!

15 comments:

CikBulat said...

arghh ! cacing!!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

erkkk geli nak pegang ular..huhu

tyka chou said...

oke, siyesly, awk syg brani!

♥ηαβiLα Lαα♥ said...

eeeeeeeeeeeee. geli gile. xgeli ke pegang ular tu? yek3.

ciknabil-a said...

aigo! beraninya dia.. hehee.

najihah sahami said...

erkk...xgeli ke emiey..adeh....strong baby la emiey nih..hehee

ASaDa RyutaRo said...

pernah sekali je ambik gambar ngan ular, ckup lah sekali tu. kalau tak bukan kerana dicabar, takde nyer nak bagi ular tu lilit leher. hahaha..

emieysandra said...

haha..suke yg mncabar camni, just to find a sweet memory..good reason aite ;)

Woofer Storm said...

tak berani nak pegang..geli kat ular...

Woofer Storm said...

suka orang pkai baju pink or purple..comel^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

aduhh sabr je lah..akak sampai mati pun tak berani kot emiey...huhu

Cahaya Kehidupan said...

arghhh geli nye,paling fobia dengan ular,yaty pernah snap pic dengan ular albino wrna yellow, time tu dekat cowboy town afamosa resort.itulah first time yaty cabar diri sendiri untuk snap pic dengan ular (walaupun dalam hati sangat fobia).nak tau sbab apa cabar diri sendiri?sebab yaty ternampak ada seorang mak cik snap pic dengan ular tu ,terus bermonolog dalam hati :kalo mak cik tu boleh,kenapa aku tak boleh..hehe...itulah ceritanya..

*terpanjang lah plak...

nelly said...

beraninya !!

caliph shuriken said...

brani ar awk.. klau dak pompuan lain jenuh menjerit2 takot, hikk...

CIK TOM said...

teringin jgk nak pegang ular...tp xpernah kesampaian..hehe...

pe pun emiey mmg berani!