Rindu datang lagi

As-salam...

Sejak kebelakang ni selalu telefon ma. Bukan sebab nak mengadu sob sob nangis sampai basah enpon, not me..muke je manja, asalnya idok ler. okey, perasaan sendiri memang terlebih.  Mau suruh ma cari menantu kat anak keduanyer ni cepat-cepat itu mungkin betul.  Hah, mau ditampor oleh abah sebab anaknya ini gedik gataii gelenya mau kawin sedangkan belajar kat bangunan tinggi-tinggi tak abis-abis lagi. okey da, ampun abah. *betulkan tudung sambil tertunduk malu, iyer ini anak yang baik.  


Dengan sepupu, deknis dan dak ipan. hanya deknis je yang ayu kat sini, dak ipan tak ensem.


Hah, kali ni gaya lebih stylo sket.  bila telefon ma, mesti ingat kat Anis dan Sucee si cilik yang selalu menghibur hati ni. 


Rindu pada suasana kampung yang menghijau, diiringi muzik alam yang tak pernah bingit berbanding kat sini hanya ada penjara bangunan batu =.="


Candid! masa Sucee tengah sibuk suh aku duduk macam pengantin sebab dia baru lepas pergi kenduri kahwin dengan nenek dia..nenek kitorang.  



Hujung minggu ni cuti tiga hari.  Sabtu, Ahad dan Isnin.  No idea mau buat apa, dok bersila atas kerusi tonton Mahajaraja Lawak melalui You Tube pun okey jugak sambil hirup maggi tomyam. okey!



daa..
adioos!!

2 comments:

cacing said...

ui... tgh2 main ngan adik tu sempat ag kalih muka tgk kamera ye...

Woofer Storm said...

kalau rndu,ada masa balik la k..

*lagi suka suasan kg dari suasana bndar yang bingit sekali..