Please, don't come back

As-salam...


Setiap hari yang sedih, aku kuatkan hati, nangis sorang-sorang dengan kadar yang minimum. Tak bukak cerita ni pada sesiapa pun agar air mata tak gugur dan aku boleh kebalkan hati ini.  Thanks BFF, even aku tak gitau apa-apa..awak memahami dan memberikan sokongan. 


Aku nak kuatkan hati, setiap hari berdoa agar ikhlaskan hati aku melihat kebahagiaanmu tanpa aku di sisi.  


But now..
why you come back? when i'm trying hard..untuk lupakan semua masa lalu dan KAU!


KAU..sory, peluang kedua dah lama berlalu.  Aku tak nak berlaku kejam lagi pada hati sendiri. 

daa..
adioos!

7 comments:

MOFASAD said...

ok. gua nak masuk line

vrroommm vroomm

Nurul chumel said...

be strong dear!
i know what u feel now. :)

Nia Hashaari said...

be strong ok..diorg mmg camtu..
ske datang utk kali ke-2..

Encik Psychopath said...

luah la. biar terkeluar semua.

CIK TOM said...

nape ni sayam??cik tom ade terlepas pndg pe2 cerita ker dari emiey..hurm..jgn sedih2 ye...time will heal everything...kawan2 blogger pun ada utk support emiey..

naz said...

u tak boleh lari ia akan kejar. jalan seperti biasa :)

maCy said...

terbaek mofasad. keh2