Pictures of my favourite moment.

As-salam..

Day 8 ~ A picture of your favourite memory.


Berposing bagai atas tangga umah orang, bajet anggun lettew~~ haha


Piknik kat pantai Tanjung Puteri..uwaa~~ jom la preschool of roxs pi pantai lagi


Duta COLGATE yang dah pencen..mekacih :)


Sesi photoshoot bawah pokok yang tak bape nak rimbun, di depan kelas yang agak klasik suatu ketika dulu.  Sampai sekarang, orang yang kat tengah tu menganggap ini lah gambar dirinya paling cun sekali. *waa..nyorok bawah bantal la sebab terperasan jap =.='


Tak lain tak bukan, ini lah photogediks terbaik bersama win wing tomei~

Semua gambar-gambar ni gambar lama. dulu tembum boolat gitew~

Suatu perkenalan jangan lah disia-sia kan kerana semua itu akan mengajar kita erti hidup serta kematangan dalam perhubungan.  Mengenali bukan untuk membenci tapi mencari di mana letak diri sendiri dalam putaran masa ini. ILYSM Preschool Of Roxs.  Masih banyak kenangan terindah dalam hidup ni untuk menutupi lara di hati. :) 


Masih meneruskan dengan tugasan 30 Things in 30 Days Challenge.

daa..
adioos!!

10 comments:

ruby bieha said...

yg penting gambo sy di ats skli..sweet moment

apik pehe said...

aikk..gambar apik xder pon..kan kiter ader amik gambar skali dulu2..hehe

Amirrah Zawani said...

huhuiii... comelnya baju sama semua org :)

HonEyBuNNy said...

semua gambar2 neh comeiiii

shantik...;-)

salam ziarah...

Woofer Storm said...

semua gmbr kamu comel je selalu^^

najihah sahami said...

cumil!!!

CIK TOM said...

comelnya esp yg pakai baju PINK...sweet sgt!

Cikgu Fikri said...

mmang meletop!!!!
huuhhuh :)

cik hani said...

sweetnya gmbr dia dgn kwn2...

maCy said...

nak jugak! :p