A photo of an animal you’d love to keep as a pet.

As-salam...

#Day 7 –  A photo of an animal you’d love to keep as a pet.



Haha..sila bulatkan mata dan lopongkan mulut.  Sila la jangan percaya.  Actually i've no idea about this task sebab aku tak suka nak bela binatang.  Bila baca task ni, takde satu binatang pun yang aku rasa nak jadikan pet, even haiwan belaan yang biasa pun.  Tak suka nak kurung binatang , kan elok kalau binatang tu di habitat asalnya saja ;)



You all lak suka bela binatang ape? ha..jawab jawab..
Sesiapa yang suka bela binatang ni, jelas kelihatan dia seorang penyayang kan? Bagusla..kipidap!


3 comments:

Zura said...

suke bela kucing..sbb kucing boleh fhm cakap kite...

Izan Ishak said...

kak izan suka kucing masa dulu. tp sejak kawen n ada anak2 ni tak berani nak bela sbb takut kucing kena picit2 nnti~

Woofer Storm said...

suka bela ikan,pernah bela tapi dah mati..