Perpisahan.

As-salam...

Tadi last mengajar, jadi sesi lepas rehat tu dihabiskan awal sikit untuk buat majlis perpisahahan dengan budak-budak ni.  Jadi, bermula la buat sesi beresak-esak tangis kesedihan, #okeydahtipumanaadawei. Just bagi hadiah kepada akak pembantu prasekolah dan budak-budak pra sambil tu berpeluk-pelukkan dengan semua. Time ni sangat terasa sedih nak berpisah.  Cikgu prasekolah takde sebab ada kursus tapi esok boleh jumpa.  Esok? jeng jeng.  haha..esok budak-budak prasekolah ni ada lawatan ke Taman Buaya jadi kitorang iaitu aku dan partner prektikum pun ikut sekali sebab tempoh praktikal sehingga hari Jumaat belom habis lagi kan kan...kan..



bersama akak pembantu prasekolah. eh eh..dah macam adik beradik je muka..wuu~~



Pengalaman yang diperolehi sangat berharga untuk memperbaiki diri menjadi lebih baik!!


2 comments:

Zura said...

xsuke perpisahan..

cik hani said...

berpisah ni hagak sedihhh...

hihihihih