Perempuan Melayu ber walkathon.

As-salam...

Hari Sabtu semalam ade program kat maktab.  Walkathon, harap betul la ejaan ni yer.  Kena jalan kaki sejauh 3km.  uwaaa, lemak-lemak aku memang menangis la semalam.  Dah la dari pagi kena berhimpun. Satu hal, dah ambik masa rehat hujung minggu tu.  Okey, tu dari sudut negatif.  Manusia manusia, hanya tahu merungut je kan.  Tak pernah nak berpuas hati dengan apa yang ada kan. Tapi kan, depends pada diri kita sendiri untuk mewujudkan kenangan terindah itu. Mau kan? ikut kata hati..pastinya yang terindah :)


#ade sesi ambik gambar manyak-manyak la..


gaya seorang perempuan Melayu :)
tema pakaian yang ditetapkan ialah tradisional.
Jadi, ikut kreativiti unit, kitorang gunakan baju kelas, seluar slack hitam, kain batik, bunga dan kipas. Ringkas dan kena dengan tema kan.  



sesi berkoya-koyaan sebentar. haha..


ini gaya sebelum membuat persembahan yang berbaloi-baloii..


tayang bunga, tayang pipi boolat..oh yeaHH!

ini gaya lepas dapat hadiah untuk persembahan yang berbaloi-baloi itu. Persembahan nyanyian lagu patriotik paling bersemangat. haha..ape pandang-pandang? tak caye ke.



 All pics credit to my pren, Izzah Hani. sume cilok dari facebook dia kecuali my own pic guna hp murah ku sajer..

daa..
adioos!

3 comments:

apik pehe said...

huhu..banyaknyer..ader video x?post la video tu..hehe

Woofer Storm said...

mlas nak ckp bnyak,stu je leh sy ckp..
COMEllll

*

CIK TOM said...

wah mmg macam perempuan melayu terakhir...